A VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZEREK ÚJ GENERÁCIÓJA

Az Ajax riasztót úgy építették meg, hogy egy – korábban nem létező  – technológiát ötvözték a funkcionális tervezéssel, miközben a rendelkezésre álló legjobb összetevőket használták. Ez a kompromisszumok nélküli megközelítés tette lehetővé egy olyan felhasználóbarát biztonsági rendszer létrehozását, melynek megbízhatósága a legjobb szakembereknek is már bizonyított.

Eszközök kategóriák szerint

Betörés elleni védelem

Tűzvédelem

Kamerakép továbbítás

Automatizálás

Vízszivárgás/
csőtörés elleni védelem

Műszaki információk

Jeweller rádiótechnológia

A Jeweller rádiótechnológia megbízható védelmet nyújt, biztonságos, mint a vezetékes rendszer, de sokoldalúbb.

Biztosítja az eszközök akár 2000méteren belüli összeköttetését, csökkenti az eszközök energia fogyasztását, így az akkumulátor élettartama akár 7 év is lehet.

Operációs rendszer

OS Malevich operációs rendszer, mely real-time (valós idejű) működésével biztosítja a riasztó rendszer stabil üzemelését.

Véd a vírusok ellen. Ellenőrzi az eszközök működési állapotát és jelenti azt a rendszer tulajdonosának. Felhőalapú frissítések biztosítják a naprakész új funkciókat.

Ajax felhő

Az Ajax felhő szolgáltatása fejlett terhelés elosztással biztosítja a rendszer megfigyelését.

Ellenőrzi az Ajax központot minden 10. másodpercben, engedélyezi az Ajax felhasználóknak a hozzáférést a világ bármely részéről; három független adat központot használ, melyek garantálják a hozzáférést a rendszerhez.

STARTCSOMAG

A Starter Kit indulócsomag egy Hub központot, egy MotionProtect mozgásérzékelőt, egy DoorProtect nyitásérzékelőt és egy SpaceControl távirányítót tartalmaz.

A RENDSZER KÖZPONTJA

 Minden Ajax eszköz a Hub, Hub Plus és Hub 2 központhoz csatlakoztatva működik. A HUBok vezérlik az eszközök működését, riasztás esetén üzenetet küld a felhasználónak távfelügyletnek.

Hub

Vezeték nélküli riasztóközpont – beépített LAN és GSM/GPRS kommunikátorral,
100 vezeték nélküli eszköz

Vezeték nélküli riasztóközpont – beépített LAN, WIFI és 2xGSM/GPRS kommunikátorral, 150 vezeték nélküli eszköz

Vezeték nélküli riasztóközpont – beépített LAN és GSM/GPRS kommunikátorral,
100 vezeték nélküli eszköz,
MotionCam fogadása

BEHATOLÁSVÉDELEM

A MotionProtect, MotionProtectPlus (sima és kombinált mozgásérzékelő) MotionProtect Curtain (kültéri függönyinfra), CombiProtect (üvegtörés érzékelővel ellátott mozgásérzékelő), MotionProtect Outdoor (kültéri mozgásérzékelő) riasztó eszközök amint észlelik a helységbe betolakodó mozgást, azonnal riasztást generálnak. A MotionCam (mozgásérzékelő, beépített kamerával) riasztás esetén képsorozatot is küld a felhasználónak.

Vezeték nélküli kisállatvédett mozgásérzékelő

Vezeték nélküli kisállatvédett mozgásérzékelő, mikrohullám érzékelővel

Vezeték nélküli kisállatvédett üvegtörés- és mozgásérzékelő

Vezeték nélküli kültéri, kisállat-védett függönyinfra, kitakarás elleni védelemmel

Vezeték nélküli kültéri, kisállat-védett, mozgásérzékelő, kitakarás elleni védelemmel

Vezeték nélküli mozgásérzékelő, beépített kamerával

NYITÁSÉRZÉKELŐ ESZKÖZÖK

Kompakt méretük és vezeték nélküli kommunikációjuk révén az Ajax nyitásérzékelők az ajtók, ablakok védelmét biztosítják. 

Vezeték nélküli mágneses nyitásérzékelő

Vezeték nélküli nyitásérzékelő, dőlés- és rezgés érzékelővel

Vezeték nélküli üvegtörés érzékelő

TŰZVÉDELEM

FireProtect és FireProtect Plus riasztók tűz, füst vagy megemelkedett szén-monoxid szint esetén beépített szirénával riasztanak.

Vezeték nélküli füst- és hőérzékelő, beépített hangjelzővel

Vezeték nélküli füst- hő- és szénmonoxid érzékelő, beépített hangjelzővel

CSŐTÖRÉS ELLENI VÉDELEM
LeaksProtect vízérzékelő riasztó érzékeli a mosógép, a mosogatógép vagy a csövek szivárgását. Azonnal riasztja a felhasználót a vízszivárgás első jeleiről! Az érzékelő borítása korrózió-, por- és vízálló.

Vezeték nélküli vízszivárgás- és csőtörés – érzékelő

KEZELŐK

SpaceControl, a KeyPad és a Button a biztonsági rendszer vezérlésére szolgálnak. Pánik gombként is funkcionálhatnak.

Két-irányú vezeték nélküli távirányító, pánikgombbal

Két-irányú vezeték nélküli érintésvezérelt billentyűzet

Vezeték nélküli vezérlő és pánik gomb

SZIRÉNÁK

A beltéri HomeSiren és a kültéri StreetSiren hangjelzők akár 85-113 dB erősséggel riasztanak.

Vezeték nélküli beltéri hangjelző

Vezeték nélküli kültéri, vandálbiztos hangjelző

JELERŐSÍTŐ

A ReX az Ajax eszközök rádiós kommunikációs tartományát 2-szeresére növeli. Akkumulátora akár 35 órányi működést is biztosít, külső áramellátás nélkül.

ReX

Jelerősítő

AUTOMATIZÁLÁS

A Relé/Relay a háztartási készülékek távvezérlésére, elektromos zárak, kapuk és redőnyök nyitására/zárására, a WallSwitch falikapcsoló a világítás és a klíma irányítására szolgál. A Socket  vezeték nélküli “okos” konnektor  az energiafogyasztás szabályozását segíti. A telefonos applikációval mérhetjük az elektromos energia fogyasztásunkat.

Vezeték nélküli falikapcsoló fogyasztásmérővel

Vezeték nélküli kapcsoló száraz relé kontaktussal

Vezeték nélküli dugaszolóaljzat energiafigyelővel és fogyasztásmérővel

INTEGRÁCIÓS MODULOK

Transmitter, ocBridgePlusuartBridge eszközök egy harmadik fél érzékelőinek az Ajax rendszerbe történő integrálását, az Ajax érzékelők vezetékes riasztó-  vagy intelligens otthoni- rendszerek részeként történő működtetését teszik lehetővé. 

Vezeték nélküli modul harmadik féltől származó detektor integrációhoz.

Illesztő modul más gyártók vezeték nélküli rendszereinek az AJAX rendszerhez történő illesztéséhez

Illesztő modul harmadik féltől származó vezeték nélküli biztonsági és intelligens otthoni rendszerekhez történő integrációhoz

TÁPEGYSÉGEK

Ha nincs erős áram, vagy instabil az áramforrás, akkor a 12V-os tápegységek lehetővé teszik a HUB-ok (Hub, Hub Plus, Hub 2) és a ReX-ek csatlakoztatását alacsony feszültségű hálózatokhoz, vagy külső akkumulátorhoz.

Tápegység, mely a Hub / Hub Plus vezérlőpaneleket és a ReX rádiójel-kiterjesztőt alacsony feszültségű áramforrásokhoz köti

Tápegység, mely a Hub 2 vezérlőpanelt alacsony feszültségű áramforrásokhoz köti

PRÓBÁLJA KI AZ ESZKÖZÖK MŰKÖDÉSÉT OTTHONRÓL, KÉNYELMESEN!

NÁLUNK INGYEN, KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL!

TESZTCSOMAGOT RENDELEK

LETÖLTHETŐ SZOFTVEREK

HÍREK

Újabb szintet lépünk a szolgáltatásaink terén…

Hivatásunk, hogy ügyfeleink elégedettsége szempontjából, a saját igényeinek megfelelő, elérhető és a legmegbízhatóbb terméket, szolgáltatást ajánljuk. Az általunk forgalmazott AJAX vezeték nélküli riasztórendszer központjában (HUB, Hub Plus, Hub 2) egy adatkártya biztosítja a folyamatos kapcsolatot az ügyfél és a riasztórendszer között. Erre az adatkártyára vonatkozólag az alábbi ajánlatunkat...

Miért reagálnak a mozgásérzékelők az állatokra, és hogyan lehet ezt elkerülni?

Miután telepítette otthon a mozgásérzékelőket, azok azonnal reagálnak a betolakodókra. Így ha egy betörő átlép a küszöbön, vagy betör az ablakon, riasztás vált ki. Igazából ezt a feladatot bármilyen jó minőségű riasztókészülék képes kezelni. A mozgásra való reakció azonban csak a harc fele: az érzékelő fontos tulajdonsága, hogy meg tudja határozni pontosan, mi az, ami mozog. Gyorsan és pontosan...

Az új Okos Otthon – Ajax 2019: Túl a biztonságon

Tervezze meg otthona és irodája számára a biztonság személyre szabott kezelését. Vizuális riasztás-ellenőrzés megfigyelő kamerák használata nélkül. Konfigurálja a rendszert a víz automatikus elzárására az első szivárgás jeleinél, vagy aktiválja az utcai lámpák automata felkapcsolását betörés észlelése esetén. A "Multi-release 2019" egyesíti a MotionCam és a Hub 2 elindítását, az összes Ajax...

Az Ajax, mint kiskereskedelmi biztonsági rendszer

A kiskereskedelmi üzletek statisztikailag eladásaik 1-2%-át veszítik lopások miatt. A nagyobb kiskereskedők esetében ez a kis százalék a napi veszteségek növekedéséhez vezet. És ezen veszteségek időnként észrevétlenül maradhatnak. A kiskereskedelemben elkövetett lopások körülbelül a felén belül az üzletek alkalmazottai ügyesen elrejtik a készlet-, vagy készpénzhiányt. Az üzletbiztonság azonban...

HAMAROSAN – HUB 2: Az otthoni, irodai és személyes határok őrzése

A Hub 2 használatával többé nem kell éjjel-nappal kamerás megfigyelés alatt élnie, hogy megtudja, miért történt riasztás. Mint az első generációs Hub-ok, a Hub 2 is megóvja ingatlanát a betörés, a tűz és az árvíz ellen. Elődeivel ellentétben nemcsak riasztási értesítéseket küld, hanem animált képek sorozatát is a MotionCam mozgásérzékelőktől. Az opcionális Wings rádióprotokollnak, a beépített...

Csatlakoztassa az Uniview kamerákat és NVR-ket az Ajax-hoz néhány érintéssel

Az Uniview az egyik legnépszerűbb videó megfigyelő rendszer a piacon. Az Uniview eszközök otthonok, irodák, üzletek, kórházak és még városok ezreit is biztonságossá teszik: Troyes, Észak-Franciaország vagy Szöul egyik legsűrűbben lakott területe, Gangnam. Megnézheti az Uniview stream-eit az Ajax alkalmazásban. Miért csatlakoztassa a videó megfigyelést? Az integrált biztonsági rendszerrel...

Mi zavarhatja a vezeték nélküli biztonsági rendszert és hogyan védekezhetünk?

  A vezeték nélküli biztonsági rendszerek fő sebezhetőségének tekintik a rádiós kommunikációt. Feltételezhető, hogy könnyen zavarható a „minden sarkon” megvásárolható vezeték nélküli berendezés és rádiós kommunikáció nélkül a riasztórendszernek már nincs lehetősége, hogy ellenálljon a behatolóknak. Ezért a létesítmény védtelen lesz.   Ez a cikk megpróbálja eloszlatni a rádió...

Dahua kamerák gyors csatlakoztatása az Ajax rendszerhez

A frissített Ajax Security System mobilalkalmazáshoz új bétafunkciót sikerült a videó felügyeleti eszközök gyors csatlakoztatásához engedélyezni. 

Hikvision kamera integráció

Az Ajax rendszert a világ legnagyobb video megfigyelő berendezésének kameráival integráltuk. Már hozzáadható  Hikvision és a Safire IP kamera is az Ajax központhoz.

Legfőbb különbségek egy professzionális biztonsági rendszer és az olcsóbb biztonsági riasztók között

Látszólag nincs semmi különbség a két féle rendszer között, tudásban viszont annál inkább megmutatkoznak az olcsóbb verziók hiányossága. Az olcsóbb riasztók hajlamosak a hamis riasztásokra vagy nem reagálnak a valódi fenyegetésre. Hirtelen leállhatnak és a rendszer nem figyelmeztet a meghibásodásra. A rádiós kommunikációs tartomány alig elegendő a helyiségek lefedéséhez, és a kapcsolat folyamatosan megszakad.

Címünk

ProGuard Europe kft.

2330 Dunaharaszti Fő út 104.

www.proguard-europe.com

Hívjon minket!

(+36) 30-183-2100
(+36) 24-620-758

Írjon nekünk!

info@proguard-europe.com
marketing@proguard-europe.com