A VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZEREK ÚJ GENERÁCIÓJA

Az AJAX SYSTEMS – nemzetközi kutatási és fejlesztési vállalat -egy olyan  professzionális vezeték nélküli biztonsági riasztórendszert hozott létre, amely ötvözi az innovatív mérnöki tapasztalatokat és a technológia tervezését.  Letölthető mobil és számítógépes applikáción keresztül könnyen kezelhető és rendkívűl gyorsan telepíthető, intelligens és felhasználóbarát készülékek.

APPLIKÁCIÓS VEZÉRLÉS

GYORS TELEPÍTÉS

FELHŐALAPÚ

ESZKÖZÖK AKKUMULÁTORÁNAK ÉLETTARTAM AKÁR 7 ÉV

Eszközök kategóriák szerint

Betörés elleni védelem

Tűzvédelem

Vízszivárgás/csőtörés elleni védelem

Automatizálás

Műszaki információk

A Jeweller rádiótechnológia megbízható védelmet nyújt, biztonságos, mint a vezetékes rendszer, de sokoldalúbb. Csatlakoztatja az eszközöket 2000 m-es távolságon belül, csökkenti az eszközök energia fogyasztását, így az akkumulátor élettartama akár 7 év is lehet.

OS Malevich biztosítja a valós idejű operációs rendszert a stabil működéshez.

Véd a vírusok ellen. Engedélyezi az eszközök működési helyzetét és jelenti a rendszer tulajdonosának.

Az Ajax felhő szolgáltatása fejlett terhelés elosztással biztosítja a működést a rendszer megfigyelésére. Ellenőrzi az Ajax központot minden 10. másodperben. Engedélyezi az Ajax felhasználóknak a hozzáférést a világ bármely részén. Három független adat központot használ, melyek garantálják a hozzáférést a rendszerhez.

GYORS RIASZTÁS MOZGÁS- ÉS NYITÁSÉRZÉKELÉS ESETÉN!

Ha a – MotionProtect, MotionProtectPlus (hősugárzás, függöny mozgást szűri ki) és CombiProtect (üvegtörés érzékelővel), MotionProtect Outdoor (kültéri) – mozgásérzékelő riasztó eszközök a helységben a betolakodó mozgását észlelik, azonnal riasztást küldenek.

 

TŰZ-, FÜST ÉS SZÉNMONOXID ELLENI VÉDELEM

A FireProtect és FireProtect Plus riasztók beépített szirénával rendelkeznek, érzékelik a füst- a tűz- és a veszélyes szén-monoxid szintet a helységben. A mennyezetre felszerelhető, okostelefonnal vezérelhető riasztó eszközök.

AZ AJAX NEDVESSÉG ÉRZÉKELŐ AZONNAL JELZÉST KÜLD MÁR A NEDVESSÉG ELSŐ JELEIRŐL!

Az Ajax LeaksProtect nedvességérzékelő eszköz azonnal riasztja a felhasználót a vízszivárgás, csőtörés első jeleiről! Az érzékelőt úgy tervezték, hogy vízkárosodás esetén is kitűnően működjön, borítása korrózióálló, portól és nedvességtől védi a riasztó eszközt.

 

AUTOMATIZÁLÁS

Az Ajax Relé/Relay a háztartási készülékek távvezérlésére, elektromos zárak, kapuk és redőnyök 
nyitására/zárásának kezelésére -, a WallSwitch falikapcsoló a világítás és a klíma irányítására szolgál.

STARTCSOMAG

A StarterKit indulócsomag egy Hub központot, egy mozgásérzékelőt egy nyitásérzékelőt és egy kulcsfob irányítót tartalmaz.

HÍREK

Az Ajax, mint kiskereskedelmi biztonsági rendszer

A kiskereskedelmi üzletek statisztikailag eladásaik 1-2%-át veszítik lopások miatt. A nagyobb kiskereskedők esetében ez a kis százalék a napi veszteségek növekedéséhez vezet. És ezen veszteségek időnként észrevétlenül maradhatnak. A kiskereskedelemben elkövetett lopások körülbelül a felén belül az üzletek alkalmazottai ügyesen elrejtik a készlet-, vagy készpénzhiányt. Az üzletbiztonság azonban...

HAMAROSAN – HUB 2: Az otthoni, irodai és személyes határok őrzése

A Hub 2 használatával többé nem kell éjjel-nappal kamerás megfigyelés alatt élnie, hogy megtudja, miért történt riasztás. Mint az első generációs Hub-ok, a Hub 2 is megóvja ingatlanát a betörés, a tűz és az árvíz ellen. Elődeivel ellentétben nemcsak riasztási értesítéseket küld, hanem animált képek sorozatát is a MotionCam mozgásérzékelőktől. Az opcionális Wings rádióprotokollnak, a beépített...

Csatlakoztassa az Uniview kamerákat és NVR-ket az Ajax-hoz néhány érintéssel

Az Uniview az egyik legnépszerűbb videó megfigyelő rendszer a piacon. Az Uniview eszközök otthonok, irodák, üzletek, kórházak és még városok ezreit is biztonságossá teszik: Troyes, Észak-Franciaország vagy Szöul egyik legsűrűbben lakott területe, Gangnam. Megnézheti az Uniview stream-eit az Ajax alkalmazásban. Miért csatlakoztassa a videó megfigyelést? Az integrált biztonsági rendszerrel...

Mi zavarhatja a vezeték nélküli biztonsági rendszert és hogyan védekezhetünk?

  A vezeték nélküli biztonsági rendszerek fő sebezhetőségének tekintik a rádiós kommunikációt. Feltételezhető, hogy könnyen zavarható a „minden sarkon” megvásárolható vezeték nélküli berendezés és rádiós kommunikáció nélkül a riasztórendszernek már nincs lehetősége, hogy ellenálljon a behatolóknak. Ezért a létesítmény védtelen lesz.   Ez a cikk megpróbálja eloszlatni a rádió...

Dahua kamerák gyors csatlakoztatása az Ajax rendszerhez

A frissített Ajax Security System mobilalkalmazáshoz új bétafunkciót sikerült a videó felügyeleti eszközök gyors csatlakoztatásához engedélyezni. 

Hikvision kamera integráció

Az Ajax rendszert a világ legnagyobb video megfigyelő berendezésének kameráival integráltuk. Már hozzáadható  Hikvision és a Safire IP kamera is az Ajax központhoz.

Legfőbb különbségek egy professzionális biztonsági rendszer és az olcsóbb biztonsági riasztók között

Látszólag nincs semmi különbség a két féle rendszer között, tudásban viszont annál inkább megmutatkoznak az olcsóbb verziók hiányossága. Az olcsóbb riasztók hajlamosak a hamis riasztásokra vagy nem reagálnak a valódi fenyegetésre. Hirtelen leállhatnak és a rendszer nem figyelmeztet a meghibásodásra. A rádiós kommunikációs tartomány alig elegendő a helyiségek lefedéséhez, és a kapcsolat folyamatosan megszakad.

Biztonsági kamerák csatlakoztatása az Ajax rendszerhez

A videófelügyelet már régóta az Ajax biztonsági rendszer felhasználóinak egyik igénye. És ez egy jó ok arra, hogy visszajelzést kérjünk a felhasználóinktól! Most az iOS és az

Android Ajax Security System alkalmazás is képes RTSP adatfolyamokkal kapcsolódni a biztonsági kamerákhoz. A video felügyelet plusz lehetőséget nyújt a betörések a tűz és

Bemutatkozik az Ajax Hub Plus!

A Hub a Ajax biztonsági rendszer fő eleme. Koordinálja az érzékelők működését, továbbítja a riasztásokat, és kommunikál a felhasználókkal és a központi megfigyelőállomással. Ezt a kezelőpanelt okosnak nevezzük, mert a szoftver segítségével bővíthető.

Közösségi tereken és lakásokban is egységes vezeték nélküli vezeték nélküli riasztó rendszer kilakítása

A biztonsági rendszerek beépítés és telepítés szempontjából két osztályba soroljuk: vezetékes és vezeték nélküli rendszerekre. A vezeték nélküli rendszerek vezetékessel ellentétben nem egy kábelen, hanem egy központi vezérlő egységen keresztül kommunikálnak az összes többi érzékelővel, szenzorral. Számos előnye van egy vezeték nélküli riasztó rendszereknek, pl. nem járnak bontással, véséssel és kábelfektetéssel, ami egy meglévő lakásban vagy társasházban megnövekvő költségekkel járhat. Társasházi, közösségi terekre az egyszerűbb lekövetés (lakók létszámának megváltozása) miatt ajánljuk a vezeték nélküli riasztó eszközöket.

SZERETNÉ MEGISMERNI AZ AJAX RIASZTÓ RENDSZER MŰKÖDÉSÉT?

JELENTKEZZEN INGYENES ÉLŐ OKTATÁSUNKRA!

   

 ✔️ Új szakmai ismereteket sajátíthat el

 ✔️ Naprakész tudást kaphat az eszközök telepítéséről.

✔️  Innovatív fejlesztésekről, új eszközökről kaphat információt.

✔️ Felmerülő kérdéseire szakszerű választ kaphat.

✔️Az oktatás végén kedvezményes vásárlási lehetőséget biztosítunk.

 

   

         Az oktatás témája két részből áll, a délelőtt folyamán az eszközökkel és tudásukkal

ismerkedhetnek meg a résztvevők, kávé és ebéd szünet után pedig az eszközök telepítését

szeretnénk bemutatni a gyakorlatban.

A résztevevők számára lehetőség van szabadon kérdezni,

illetve kipróbálni és megszemlélni az Ajax riasztókat.

Az oktatás tervezett időtartama:

Minden hónap elsőpénteki napján: 10-14 óráig.

Kávé- és ebédszünettel.

Töltsön el nálunk egy kellemes és szakmailag hasznos napot, jelentkezzen oktatási napunkra!

         

   

Megkérdeztük az Ajax oktatásunk résztvevőit: 

“Igazán nagyszerű, jòl felépìtett és részletes elméleti, valamint gyakorlati oktatást kaptunk. Köszönjük!”

“Mindent köszönök a ProGuard Europe csapatának, jól éreztük magunkat, szakmailag felkészült előadót hallhattunk.”

“Nagyon érdekes volt az előadás. Többet adott, mint amit vártam.

Már másoknak is ajánlottam, hogy vegyenek részt rajta.”

PRÓBÁLJA KI AZ ESZKÖZÖK MŰKÖDÉSÉT OTTHONRÓL, KÉNYELMESEN!

MOST INGYENESEN,  KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL!

KEZELJE AZ AJAX RIASZTÓKAT MOBILRÓL, TABLETRŐL VAGY ASZTALI SZÁMÍTÓGÉPRŐL!

BEMUTATÓTERMÜNKBEN LÉVŐ  DEMO TÁBLA  ESZKÖZEINEK IRÁNYÍTÁSA AZ ÖN  KEZÉBEN LEHET!

Kérdése van? Írjon nekünk!

Válasszon szolgáltatásaink közül!

Az “elküld” gombra kattintással elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!

Címünk

ProGuard Europe kft.

2330 Dunaharaszti Fő út 104.

www.proguard-europe.com

Hívjon minket!

(+36) 30-1832100
(+36) 24-620-758

Írjon nekünk!

info@proguard-europe.com
marketing@proguard-europe.com

LETÖLTHETŐ SZOFTVEREK