img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"

A VEZETÉK NÉLKÜLI RIASZTÓRENDSZEREK ÚJ GENERÁCIÓJA

Az Ajax riasztót úgy alakították ki, hogy egy korábban nem létező technológiát ötvöztek olyan funkcionális tervezéssel, melyhez a rendelkezésre álló legjobb összetevőket használták. Ez a kompromisszumok nélküli megközelítés tette lehetővé egy olyan felhasználóbarát biztonsági rendszer létrehozását, melynek megbízhatósága a legjobb szakembereknek is már bizonyított.

Eszközök kategóriák szerint

Betörés elleni védelem

Tűzvédelem

Kamerakép továbbítás

Automatizálás

Vízszivárgás/
csőtörés elleni védelem

Műszaki információk

Jeweller rádiótechnológia

A Jeweller rádiótechnológia megbízható védelmet nyújt, biztonságos és sokoldalúbb, mint a vezetékes rendszer.

Biztosítja az eszközök akár 2000 méteren belüli összeköttetését, csökkenti az eszközök energia fogyasztását, így az akkumulátor élettartama akár 7 év is lehet.

Operációs rendszer

OS Malevich operációs rendszer, mely real-time (valós idejű) működésével biztosítja a riasztó rendszer stabil üzemelését.

Véd a vírusok ellen. Ellenőrzi az eszközök működési állapotát és jelenti azt a rendszer tulajdonosának. Felhőalapú frissítések pedig biztosítják a naprakész, új funkciókat.

Ajax felhő

Az Ajax felhő szolgáltatása fejlett terhelés-elosztással biztosítja a rendszer megfigyelését.

Ellenőrzi az Ajax központot minden 10. másodpercben, engedélyezi az Ajax felhasználóknak a hozzáférést a világ bármely részéről; három független adat központot használ, melyek garantálják a hozzáférést a rendszerhez.

STARTCSOMAG

A Starter Kit indulócsomag egy Hub központot, egy MotionProtect mozgásérzékelőt, egy DoorProtect nyitásérzékelőt és egy SpaceControl távirányítót tartalmaz.

A RENDSZER KÖZPONTJA

 Minden Ajax eszköz a Hub, Hub Plus és Hub 2  és Hub 2 Plus központhoz csatlakoztatva működik. A HUB-ok vezérlik az eszközök működését, riasztás esetén üzenetet küld a felhasználónak, távfelügyeletnek.

Hub

Vezeték nélküli riasztóközpont – beépített LAN és GSM/GPRS kommunikátorral,
100 vezeték nélküli eszköz

Vezeték nélküli riasztóközpont – beépített LAN, WIFI és 2xGSM/GPRS kommunikátorral, 150 vezeték nélküli eszköz

Vezeték nélküli riasztóközpont – beépített LAN és GSM/GPRS kommunikátorral,
100 vezeték nélküli eszköz,
MotionCam fogadása

Vezeték nélküli riasztóközpont – 4 csatorna, LTE támogatás,
200 vezeték nélküli eszköz,
MotionCam fogadása

BEHATOLÁSVÉDELEM

A MotionProtect, MotionProtectPlus (sima és kombinált mozgásérzékelő) MotionProtect Curtain (kültéri függönyinfra), CombiProtect (üvegtörés érzékelővel ellátott mozgásérzékelő), MotionProtect Outdoor (kültéri mozgásérzékelő) riasztó eszközök mozgás esetén, azonnal riasztást generálnak. A MotionCam / MotionCam Outdoor (mozgásérzékelő, beépített kamerával bel-kültér) riasztás esetén képsorozatot is küld a felhasználónak.

Vezeték nélküli kisállatvédett mozgásérzékelő

Vezeték nélküli kisállatvédett mozgásérzékelő, mikrohullám érzékelővel

Vezeték nélküli kisállatvédett üvegtörés- és mozgásérzékelő

Vezeték nélküli kültéri, kisállatvédett függönyinfra, kitakarás elleni védelemmel

Vezeték nélküli kétirányú, kisállatvédett függönyinfra (kül-, beltér)

Vezeték nélküli mozgásérzékelő, beépített kamerával

Vezeték nélküli kültéri mozgásérzékelő, beépített kamerával

Vezeték nélküli kültéri mozgásérzékelő, kitakarás elleni védelemmel

NYITÁSÉRZÉKELŐ ESZKÖZÖK

Kompakt méretük és vezeték nélküli kommunikációjuk révén az Ajax nyitásérzékelők az ajtók, ablakok védelmét biztosítják. 

Vezeték nélküli mágneses nyitásérzékelő

Vezeték nélküli nyitásérzékelő, dőlés- és rezgés érzékelővel

Vezeték nélküli üvegtörés érzékelő

TŰZVÉDELEM

FireProtect és FireProtect Plus riasztók tűz, füst vagy megemelkedett szén-monoxid szint esetén beépített szirénával riasztanak.

Vezeték nélküli füst- és hőérzékelő, beépített hangjelzővel

Vezeték nélküli füst- hő- és szénmonoxid érzékelő, beépített hangjelzővel

VÍZSZIVÁRGÁS ELLENI VÉDELEM
LeaksProtect vízérzékelő riasztó érzékeli a mosógép, a mosogatógép vagy a csövek szivárgását. Azonnal riasztja a felhasználót a vízszivárgás első jeleiről! Az érzékelő borítása korrózió-, por- és vízálló.

Vezeték nélküli vízszivárgás- és csőtörés – érzékelő

KEZELŐK, PÁNIK GOMBOK

SpaceControl, KeyPad a Button illetve a DoubleButton, a biztonsági rendszer vezérlésére szolgálnak. Pánik gombként is funkcionálhatnak.

Dupla gombbal vezérelhető pánik gomb

Tag

Titkosított, érintés nélküli kulcstartó a kezelőhöz

Két-irányú vezeték nélküli érintésvezérelt billentyűzet

Tartó a pánik gombok felületre történő rögzítéshez (Button, DoubleButton) 

Két-irányú vezeték nélküli érintésvezérelt billentyűzet, RFID olvasóval

 

Vezeték nélküli vezérlő és pánik gomb

Titkosított, érintés nélküli kártya a kezelőhöz

Két-irányú vezeték nélküli távirányító, pánikgombbal

SZIRÉNÁK

A beltéri HomeSiren és a kültéri StreetSiren (+ StreetSiren DoubleDeck) hangjelzők akár 85-113 dB erősséggel riasztanak.

Vezeték nélküli beltéri hangjelző

Vezeték nélküli kültéri, vandálbiztos hangjelző

Vezeték nélküli kültéri hangjelző, egyedi logózható előlappal
(Előlap nélkül!)

Kültéri hangjelző (StreetS. D.D.) előlapja, egyedi logózással
(Csak előlap!)

JELERŐSÍTŐ

A ReX az Ajax eszközök rádiós kommunikációs tartományát 2-szeresére növeli. Akkumulátora akár 35 órányi működést is biztosít, külső áramellátás nélkül.

ReX

Jelerősítő

AUTOMATIZÁLÁS

A Relé/Relay a háztartási készülékek távvezérlésére, elektromos zárak, kapuk és redőnyök nyitására/zárására, a WallSwitch falikapcsoló a világítás és a klíma irányítására szolgál. A Socket  vezeték nélküli „okos” konnektor  az energiafogyasztás szabályozását segíti. A telefonos applikációval mérheti az elektromos energia fogyasztását.

Vezeték nélküli falikapcsoló fogyasztásmérővel

Vezeték nélküli kapcsoló száraz relé kontaktussal

Vezeték nélküli dugaszolóaljzat energiafigyelővel és fogyasztásmérővel

INTEGRÁCIÓS MODULOK

Transmitter, MultiTransmitterocBridgePlusuartBridge eszközök egy harmadik fél érzékelőinek az Ajax rendszerbe történő integrálását, az Ajax érzékelők vezetékes riasztó-  vagy intelligens otthoni- rendszerek részeként történő működtetését teszik lehetővé. 

Vezeték nélküli modul harmadik féltől származó detektor integrációhoz

Vezeték nélküli modul harmadik féltől származó detektor integrációhoz – 18 vezetékes zónával

Illesztő modul harmadik féltől származó vezeték nélküli biztonsági és intelligens otthoni rendszerekhez történő integrációhoz

Illesztő modul más gyártók vezeték nélküli rendszereinek az AJAX rendszerhez történő illesztéséhez

TÁPEGYSÉGEK

Ha nincs erős áram, vagy instabil az áramforrás, akkor a 12V-os tápegységek lehetővé teszik a HUB-ok (Hub, Hub Plus, Hub 2) és a ReX-ek csatlakoztatását alacsony feszültségű hálózatokhoz, vagy külső akkumulátorhoz.

Tápegység, mely a Hub / Hub Plus vezérlőpaneleket és a ReX rádiójel-kiterjesztőt alacsony feszültségű áramforrásokhoz köti

Tápegység, mely a Hub 2 vezérlőpanelt alacsony feszültségű áramforrásokhoz köti

TÁVFELÜGYELETEK

Távfelügyeleti cégek, aki(k)hez beköthető az Ajax:

PRÓBÁLJA KI AZ ESZKÖZÖK MŰKÖDÉSÉT OTTHONRÓL, KÉNYELMESEN!

INGYEN, KÖTELEZETTSÉGEK NÉLKÜL!

TESZTCSOMAGOT RENDELEK

LETÖLTHETŐ SZOFTVEREK

HÍREK

MotionCam Outdoor: fényképes ellenőrzés, mely túlmutat a helységeken

A MotionCam Outdoor, az új vezeték nélküli kültéri mozgásérzékelő beépített kamerával kíméli a felhasználók idegeit, és megakadályozza, hogy a távfelügyeletek felesleges járőröket küldjenek a helyszínre. Azonnali és pontos behatolás érzékelés, rendkívül alacsony energiafogyasztás, tiszta fényképek minden időben, éjjel-nappal, minden a professzionális kültéri biztonság érdekében. Technológia a...

KeyPad Plus: Érintés nélküli megbízható rendszerirányítás, kompromisszumok nélkül

Az új KeyPad Plus gyors és biztonságos érintés nélküli felhasználói azonosítást hoz az Ajax rendszerbe. A biztonsági mód megváltoztatásához a felhasználónak csak az egyik hozzáférési eszközt - Pass card vagy Tag key fob - kell bemutatnia a kezelőnek. Ezek az eszközök másolásvédettek, és több biztonsági rendszerhez csatlakoztathatók. A KeyPad Plus praktikus megoldás otthoni és irodai célokra is,...

DualCurtain Outdoor: A kültéri védelem mestere

Az Ajax utcai eszközök sora most már kétirányú függöny mozgásérzékelőt tartalmaz, amely akár 30 méteres körzetet is képes figyelni, hatékonyan védve az ablakok, ajtók, és kerítések megközelítését. Az elmúlt évben megerősítettük mérnöki szakértelmünket, hogy mélyebbre merüljünk a kültéri biztonság területén - ez a biztonsági berendezések gyártói számára a legösszetettebb terület. A kültéri...

DoubleButton: A téves riasztások elleni végső győzelem

A DoubleButton az Ajax Systems új vezeték nélküli eszköze. Por- és fröccsenés álló külső, a véletlen benyomódás elleni abszolút védelemmel ellátott gombok, akár 1300 méteres távolsággal történő kommunikáció a központtal, valamint a beépített akkumulátorral végzett 5 éves élettartam - mindent egy apró, súlytalan készülékben. A DoubleButton LED-es villanással jelzi ha riasztás van, úgy küldi a...

MultiTransmitter: a vezetékes riasztás és az okostelefonon keresztüli biztonsági vezérlés összekötője

A MultiTransmitter integrációs modul lehetővé teszi a korszerűtlen vezetékes riasztó érzékelők csatlakoztatását az Ajax rendszerhez, amely rugalmasabb beállításokat nyújt a felhasználók számára, mint például az automatizálási forgatókönyveket, az okostelefon-vezérlést és a széleskörű frissítések lehetőségeit.Háttér A biztonsági technológiák minden nap fejlődnek. Nem is olyan régen...

Hub 2 Plus: Az abszolút védelem

A Hub 2 Plus az Ajax központok közötti kommunikáció mestere. Az új Hub támogatja a Wi-Fi-t és három mobil kommunikációs szabványt, beleértve az LTE-t, a 4G technológiát, amely sebességével és megbízhatóságával vetekszik az Ethernet-el. Növelve a vizuális riasztás ellenőrzésének sebességét, javítja a válasz hatékonyságát, és új mércét állít fel a biztonsági iparban. De az új Hub nem csak a...

Új termékek az AJAX kínálatában

Nagyszabású online bemutató keretén belül adott hírt az ukrán gyártó azokról a 2020.évi újdonságokról, melyeket a felhasználók javaslatai alapján fejlesztettek ki. Összefoglaltuk Nektek a lényeget: Az AJAX vezeték nélküli behatolásjelző termékcsalád új tagja az LTE-kommunikációval is bíró, nagy teljesítményű Hub 2 Plus központ, a MultiTransmitter 18 zónás integrációs modul, mellyel a vezetékes...

Újabb szintet lépünk a szolgáltatásaink terén…

Hivatásunk, hogy ügyfeleink elégedettsége szempontjából, a saját igényeinek megfelelő, elérhető és a legmegbízhatóbb terméket, szolgáltatást ajánljuk. Az általunk forgalmazott AJAX vezeték nélküli riasztórendszer központjában (HUB, Hub Plus, Hub 2) egy adatkártya biztosítja a folyamatos kapcsolatot az ügyfél és a riasztórendszer között. Erre az adatkártyára vonatkozólag az alábbi ajánlatunkat...

Miért reagálnak a mozgásérzékelők az állatokra, és hogyan lehet ezt elkerülni?

Miután telepítette otthon a mozgásérzékelőket, azok azonnal reagálnak a betolakodókra. Így ha egy betörő átlép a küszöbön, vagy betör az ablakon, riasztás vált ki. Igazából ezt a feladatot bármilyen jó minőségű riasztókészülék képes kezelni. A mozgásra való reakció azonban csak a harc fele: az érzékelő fontos tulajdonsága, hogy meg tudja határozni pontosan, mi az, ami mozog. Gyorsan és pontosan...

Az új Okos Otthon – Ajax 2019: Túl a biztonságon

Tervezze meg otthona és irodája számára a biztonság személyre szabott kezelését. Vizuális riasztás-ellenőrzés megfigyelő kamerák használata nélkül. Konfigurálja a rendszert a víz automatikus elzárására az első szivárgás jeleinél, vagy aktiválja az utcai lámpák automata felkapcsolását betörés észlelése esetén. A "Multi-release 2019" egyesíti a MotionCam és a Hub 2 elindítását, az összes Ajax...

Címünk

ProGuard Europe kft.

2330 Dunaharaszti Fő út 104.

www.proguard-europe.com

Hívjon minket!

(+36) 30-183-2100
(+36) 24-620-758

Írjon nekünk!

info@proguard-europe.com
marketing@proguard-europe.com