img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"

 

KeyPad Plus

Vezeték nélküli érintőképernyős billentyűzet RFID olvasóval, mely támogatja a Pass és Tag használatát. Elhelyezése a bejárati ajtó közelében ajánlott, hogy gyorsan hozzáférhessen a billentyűzethez.

A készülék egyetlen gomb megnyomásával aktiválja a teljes biztonsági módot

Ha a rabló megpróbálja beírni a kódot, egy rejtett riasztási jelet küldhet a központi megfigyelő állomásnak

Ha a hibás kódot túl sokszor adnak meg, a billentyűzet automatikusan letilt

 

Működési elve

A KeyPad Plus a tervezés, a fejlett titkosítási technológia és a kidolgozott felhasználói élmény kombinációja a legegyszerűbb és legvédettebb biztonsági kezelés érdekében. Élesítse és hatástalanítsa az Ajaxot, aktiválja az éjszakai módot és kezelje a meghatározott csoportokat Pass kártyával vagy Tag kulcstartóval.

Jellemzők

A felhasználók gyors és biztonságos azonosítása érdekében a KeyPad Plus a DESFire® technológiát tartalmazza. A kategóriájában a legjobb érintés nélküli megoldás, ha kártyával vagy kulcstartóval azonosítja a felhasználót.

A DESFire® az ISO 14.443 nemzetközi szabványon alapul, és ötvözi az átfogó 128 bites titkosítást és a másolásvédelmet. Ezt a technológiát használják az európai fővárosok közlekedési rendszereiben és a NASA hozzáférési rendszereiben is.

Kiemelkedő autonómia

A vadonatúj KeyPad Plus firmware a legtöbbet hozza ki az előre telepített akkumulátorokból. Az érintés nélküli azonosítási funkció napi használata esetén is 3,5 évig fog működni a billentyűzet az elemek cseréje nélkül. A kártya- és kulcstartó-olvasó letiltásával az akkumulátor élettartama eléri a 4,5 évet. A KeyPad Plus előre figyelmezteti a felügyeleti távfelügyeletet és a felhasználókat az elemek cseréjének szükségességéről.

Távoli hozzáférés-vezérlés

Állítson be személyes kódokat, hogy megtudja, ki és mikor hatástalanította a rendszert: egy felhasználónév jelenik meg az értesítésben és az eseménynaplóban. A Pass vagy a Tag egy meghatározott felhasználóhoz is rendelhető, akinek meghatározott jogosultságai vannak az egyes csoportok vagy az egész webhely biztonságának ellenőrzésére. Az Ajax alkalmazás lehetővé teszi a hozzáférési engedélyek valós idejű kezelését. Korlátozhatja, meghosszabbíthatja vagy azonnal letilthatja a hozzáférést.

Felhasználók hozzáadása. Gyors és egyszerű.

Az Ajax rendszerek legfeljebb 200 Tag-et vagy Pass-t támogatnak. Hozzáadásukkor nem kell Ajax-fiókokat létrehozni az új felhasználók számára, csupán meg kell neveznie egy eszközt és meg kell határoznia a hozzáférési engedélyeket. Ez megkönnyíti a rendszerirányításhoz való hozzáférés átruházását az ideiglenes alkalmazottakra vagy a bejövő alkalmazottakra.

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK

Szín: Fekete/fehér
Eszköz típusa: Vezeték nélküli
Felhasználás: Beltéri
Kompatibilitás: Hub Plus, Hub 2, Hub 2 Plus, ReX OS Malevich 2.11 vagy újabb verzióval
Billentyűzet típusa: Érzékelő, DESFire® EV1, EV2
A gombok száma: 15
Duress kód: Elérhető
Jelszóvesztés elleni védelem: Elérhető
Szabotázs riasztás: Elérhető
Élesítés / hatástalanítás állapotjelzés: Elérhető
Rádiójel teljesítmény: 20 mW
Kommunikációs protokoll:

Jeweller (868,0-868,6 MHz)
Önbeállító RF kimenő teljesítmény – 20 MW-ig
Blokkolja a titkosítást dinamikus kulccsal
Pingidőszak – 12–300 s

Maximális távolság a billentyűzet és a központi egység között: Akár 1700 m (nyitott területen)
Tápellátás: 4 AA elem
Tápfeszültség: 1,5 V
Az akkumulátor élettartama: Akár 4,5 év
Az akkumulátor töltöttségi szintje: Elérhető
Működési hőmérséklet tartomány: -10 ° С – tól + 50 ° С -ig
Működési páratartalom: Akár 75%
Méretek: 150 x 102,5 x 13,2 mm
Súly:
267 g

Ajánlott termékek

SpaceControl

Két-irányú vezeték nélküli távirányító pánikgombbal

MotionProtect Outdoor

kültéri mozgásérzékelő

Button

Vezeték nélküli vezérlő és pánik gomb