img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

A Hub 2 Plus az Ajax központok közötti kommunikáció mestere. Az új Hub támogatja a Wi-Fi-t és három mobil kommunikációs szabványt, beleértve az LTE-t, a 4G technológiát, amely sebességével és megbízhatóságával vetekszik az Ethernet-el. Növelve a vizuális riasztás ellenőrzésének sebességét, javítja a válasz hatékonyságát, és új mércét állít fel a biztonsági iparban.

De az új Hub nem csak a kapcsolat terén fejlesztett.
A Hub 2 Plus 200 eszközt, 100 kamerát, 200 felhasználót és 64 forgatókönyvet támogat, mely a legmegfelelőbb megoldást kínálja bármilyen méretű és összetettségű objektum védelmére.

Valamint az új processzor és a megnövelt memória kapacitás által a Hub 2 Plus magasan versenytársai előtt jár.

Mindig csatlakozik

Négy független csatorna – Ethernet, Wi-Fi és két SIM-kártya – megakadályozza a kapcsolat meghibásodásának kockázatát egyidejűleg két szinten: fizikai (a vezetékes kapcsolat véd a vezeték nélküli elvesztése ellen és fordítva) és a szolgáltatói szinten (mindegyik csatornának lehet saját internetes szolgáltatója). Ha csatlakozási problémák merülnek fel, a csatornák közötti váltás automatikusan és azonnal megtörténik.

Állandó készültségben

Kiemelt figyelmet fordítottunk a Hub 2 Plus csatlakozási sebességére, hogy a MotionCam mozgásérzékelőkről minőségi animált fotósorozatot juttassunk el a felhasználók okostelefonjaira, illetve a távfelügyelet számára is másodpercek alatt beérkezzen. A MotionCam fényképei a Wings titkosított rádióprotokollon keresztül kerülnek a Hub 2 Plus-ra, és a rendelkezésre álló leggyorsabb internetkapcsolatot használják a Hubtól a címzettig történő kézbesítéshez.

A MotionCam nem aktiválható igény szerint; az érzékelő csak riasztás esetén készít képeket. Ez a felhasználóink ​​magánéletének kérdése, és nincs helye a kompromisszumoknak.

Saját biztonságát tekintve a Hub 2 Plus az Ajax Systems által bevált aláírási technológiákra támaszkodik. A központ valós idejű operációs rendszeren fut – OS Malevich -, amely védve van a meghibásodásoktól és a kibertámadásoktól és a rendszereszközök kommunikációjához a Hub 2 Plus a Jewellert használja – egy titkosított rádióprotokollt a kétirányú kommunikációhoz. A Jeweller 0,15 másodperc alatt továbbítja a riasztásokat, és interferencia esetén átvált a tartalék frekvenciára. A titkosított kommunikáció és a valós idejű operációs rendszer hiábavaló feladattá teszi a Hub 2 Plus feltörését.

Még több forgatókönyv

A Hub 2 Plus segítségével a felhasználók akár 64 forgatókönyvet is létrehozhatnak, amelyek automatizálják a biztonságot és minimalizálják az emberi hibákat. Élesítéskor engedje le a redőnyöket, vízszivárgás esetén zárja el a vizet, vagy vizsgálja a tűzeset történéseit – ezeket a feladatokat a Hub 2 Plus-ra lehet bízni. A forgatókönyveket riasztással, ütemezéssel vagy a gomb megnyomásával lehet elindítani.

További funkciók

Akár 200 felhasználó és eszköz, 100 videokamera, 25 csoport és 5 ReX rádiójel-kiterjesztő támogatása univerzális megoldást jelent mind a lakások, mind a bevásárló központok védelmében. A Hub 2-höz képest a Hub 2 Plus 4,5-szer erősebb processzorral és 8-szor több memóriával rendelkezik. Ez szilárd alapot jelent a jövőbeni rendszerfejlesztéshez az OS Malevich frissítései révén. A frissítési folyamat perceken belül befejeződik, és nem igényel telepítői vagy felhasználói beavatkozást.

A kényelem márkája

Az Ajax Hub-okon nincsenek billentyűzetek – mindent az alkalmazáson keresztül lehet kezelni. Kifejlesztettünk egy könnyen használható alkalmazást a végfelhasználók számára, valamint külön alkalmazásokat a szakemberek számára, amelyek figyelembe veszik a szerelőmérnökök és a távfelügyelet üzemeltetőinek igényeit. Az alkalmazások minden népszerű platformon elérhetőek: Android, iOS, Windows és macOS.

A központ a SmartBracket rögzítőlemez segítségével csatlakozik a felülethez; nincs szükség a kezelőpanel szétszerelésére. A munka megkezdéséhez egyszerűen csatlakoztassa az elosztót egy hálózathoz, és egy QR-kód beolvasásával adja hozzá az alkalmazáshoz. Az alkalmazás segítségével kezelheti a biztonsági módokat, megtekintheti a csatlakoztatott kamerák képeit és a rendszer eseményelőzményeit, távolról kezelheti az elektromos készülékeket, és automatizálási forgatókönyveket hozhat létre.

Az OS Malevich 2.9 frissítéssel minden Hub elnyerte az automatikus adatátvitel funkcióját egy másik Hubtól. Most a Hub 2 Plus-ra való áttérés körülbelül 15 percet vesz igénybe.