img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

Az új KeyPad Plus gyors és biztonságos érintés nélküli felhasználói azonosítást hoz az Ajax rendszerbe. A biztonsági mód megváltoztatásához a felhasználónak csak az egyik hozzáférési eszközt – Pass card vagy Tag key fob – kell bemutatnia a kezelőnek. Ezek az eszközök másolásvédettek, és több biztonsági rendszerhez csatlakoztathatók. A KeyPad Plus praktikus megoldás otthoni és irodai célokra is, a kódokat és a téves riasztásokat a hátrahagyva.

Maximális biztonság és ellenőrzés

A KeyPad Plus a kategóriájában a legjobb érintés nélküli azonosítási technológiát használja. Minden Pass vagy Tag eredeti DESFire® chip-el van ellátva. Ezt a technológiát használják az európai fővárosok közlekedési rendszereiben és a NASA hozzáférési rendszerében. A hozzáférési eszköz csak azonnali hitelesítési munkamenet után továbbítja az adatokat a kezelőre. Az átadott adatokat az AES algoritmus titkosítja, amelynek feltörése évmilliókba telne.

A Pass és a Tag külön kapható, fehér és fekete színben

A rendszergazda teljes ellenőrzést gyakorol az egyes Pass és Tag tevékenységek és hozzáférési engedélyek felett. Az Ajax alkalmazás lehetővé teszi a biztonsági rendszer vezérléséhez való hozzáférés korlátozását, kiterjesztését vagy azonnali blokkolását adott időben. A Pass vagy a Tag egy meghatározott felhasználóhoz is rendelhető, akinek meghatározott engedélyei vannak az egyes csoportok vagy egy teljes tulajdonság biztonságának ellenőrzésére. Minden élesítést vagy hatástalanítást rögzít az eseménynapló.

Univerzális kulcs és vendég hozzáférés

A KeyPad Plus lehetővé teszi több biztonsági rendszer vezérlését egyetlen eszközzel. A beépített memória birtokában a Pass és a Tag, 13 központra képes hitelesítő adatokat tárolni, ami univerzális kulcsokat jelent az irodák, lakások, házak vagy raktárak biztonsági rendszereihez.

Az Ajax rendszerben legfeljebb 200 Tag vagy Pass lehet. Hozzáadásukkor nem kell külön fiókokat létrehozni a felhasználók számára – csak nevezze el az eszközt és határozza meg a hozzáférési engedélyeket. Minden néhány kattintással megtörténik az Ajax alkalmazásban. Ezáltal a KeyPad Plus kényelmes megoldás az irodák számára, és megkönnyíti a rendszerkezelési hozzáférés átruházását az ideiglenes alkalmazottak vagy a alkalmi alkalmazottak számára.

Kiemelkedő autonómia és szabotázsellenes

A KeyPad Plus vadonatúj firmware-t és nagyobb kapacitású akkumulátorokat kapott. Ez a kombináció lehetővé teszi, hogy a kezelő akár 3,5 évig működjön egyetlen elemkészlettel, még akkor is, ha az érintés nélküli azonosítási funkciót minden nap használják. Ha pedig kikapcsolja a kártya és a kulcstartó olvasót, az akkumulátor élettartama 4,5 évre nő.

A KeyPad Plus 4 db. AA elemet tartalmaz. A rendszer előre figyelmeztet az alkalmazásban, ha cserére van szükség.

Az új kezelő védelmet nyújt a jelszó kitalálása ellen is, és ha valaki érvénytelen hozzáférési eszközt próbál meg használni, a rendszer aktiválja a riasztást. Ha a támadók arra kényszerítik a felhasználót, hogy adjon meg egy kódot, a kényszerítő kód segíteni fog egy csendes riasztás továbbításában a távfelügyelet felé anélkül, hogy szirénákkal vagy alkalmazással tenné ki a felhasználót. A támadók továbbra is bíznak abban, hogy nem fenyegeti őket veszély. De a többi felhasználót és a távfelügyeletet azonnal értesítik.

A KeyPad Plus mindent megörökölt, amelyet a telepítők nagyra értékelnek az Ajax kezelővel kapcsolatban: egyszerű alkalmazáson belüli kapcsolat, könnyed felszerelés a SmartBracket rögzítőpanellel, távoli beállítás és minimális karbantartás.

Ugyanakkor a használat szempontjából a KeyPad Plus egy teljesen új szintű vezeték nélküli kezelő. Bízunk benne, hogy a felhasználók élvezni fogják az érintés nélküli biztonsági ellenőrzés minimalista kialakítását és sokoldalúságát, míg az ingatlantulajdonosok és a biztonsági szakemberek értékelni fogják a valós idejű hozzáférés-ellenőrzést és a berendezés megbízhatóságát.