img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

A DoubleButton az Ajax Systems új vezeték nélküli eszköze. Por- és fröccsenés álló külső, a véletlen benyomódás elleni abszolút védelemmel ellátott gombok, akár 1300 méteres távolsággal történő kommunikáció a központtal, valamint a beépített akkumulátorral végzett 5 éves élettartam – mindent egy apró, súlytalan készülékben.

A DoubleButton LED-es villanással jelzi ha riasztás van, úgy küldi a jelet a Hub-ba. Csipkefurat van hátul. A DoubleButton fehér és fekete színben kapható.

Ismerje meg az otthoni és üzleti célú riasztók piacának első elegáns megoldását. A DoubleButton ötvözi a jól megtervezett ergonómiát, az Ajax technológiákat és a világ minden tájáról érkező biztonsági cégek szakértelmét. A biztonsági rendszer csak akkor aktiválja a riasztást, ha mindkét gombot egyszerre nyomja meg – egy speciális műanyag elválasztó megakadályozza a véletlen bekapcsolást. A DoubleButton biztonságosan hordozható a zsebben kulcstartóként, vagy nyakra is akasztható. Por és a víz álló.

A DoubleButton ház IP55 besorolású

A DoubleButton megerősített riasztást generálhat: egy külön esemény, amelyet a biztonsági rendszer továbbít egy ARC-nek, hogy megszüntesse a fenyegetés valóságával kapcsolatos kétségeket. Megerősített riasztás generálható úgy, hogy mindkét gombot kétszer, különböző módon nyomja meg: rövid és hosszú megnyomás bármilyen sorrendben. Ez magában foglalja a felhasználók oktatását és kiküszöböli a felesleges távfelügyeleti kivonulást. A téves riasztások kezelésének ilyen módszerét alkalmazzák például az Egyesült Királyságban, ahol a rendőrség pénzbírságot szabhat ki, és szükségtelen kivonulás esetén visszaléphet az ellenőrzés alól.

Okkal említettük az Egyesült Királyságot. A DoubleButton és az OS Malevich 2.10 használatával az Ajax biztonsági rendszer megfelel a PD 6662: 2017 szabványnak, és az Egyesült Királyság egész területén távfelügyeleti központokhoz csatlakoztatható.

Rejtett lehetőségek

Amíg egy járőr halad a helyszínre, az Ajax biztonsági rendszer megkezdheti a fenyegetés elhárítását. A rendszer készenlétéhez fel kell állítania egy forgatókönyvet az automatizálási eszközök számára, amelyet egy DoubleButton riasztás vált ki. Például a beépített relék diszkréten bezárhatják az elektromos zárakat, aktiválhatják a redőnyöket. Teljesen felkészülten ismerkedjen meg a behatolókkal.

Mindig megfelelő helyen

Kidolgoztuk a „Holder”-t a DoubleButton felületre való rögzítésére. Ez a tartó lehetővé teszi, hogy a készülék továbbra is mobil maradjon. Egy kattintással bárhol elhelyezheti, ahol szüksége van rá: egy asztal alá, egy bejárati ajtóhoz vagy egy pénztárgépbe. És ugyanolyan könnyen leválasztható. Ehhez nem kell szétszerelnie a DoubleButton házat, vagy szerszámokat használni. A tartó univerzális rögzítése a Buttonhoz is alkalmas (pánik gomb).

A Holder külön kapható, mely a DoubleButtonhoz és a Buttonhoz egyaránt alkalmas.