img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

A MotionCam Outdoor, az új vezeték nélküli kültéri mozgásérzékelő beépített kamerával kíméli a felhasználók idegeit, és megakadályozza, hogy a távfelügyeletek felesleges járőröket küldjenek a helyszínre. Azonnali és pontos behatolás érzékelés, rendkívül alacsony energiafogyasztás, tiszta fényképek minden időben, éjjel-nappal, minden a professzionális kültéri biztonság érdekében.

Technológia a hamis riasztások ellen

A MotionCam Outdoor két PIR-érzékelőből áll, amelyek a LISA szoftver algoritmusának köszönhetően nagy pontossággal észlelik az emberi mozgást akár 15 méteres távolságban is. A LISA korrelációs és spektrális jelelemzést végez, amely lehetővé teszi az érzékelő számára, hogy azonnal megkülönböztesse a valós veszélyt az interferenciától.

Amikor egy betolakodó belép az Ön területére, a rendszer azonnal riasztást ad. A beállításoktól függően az észlelést követően, 2–5 fényképsorozat készül. A fényképes ellenőrzések az Ajax -alkalmazásokban azoknak a felhasználóknak jelennek meg, akiknek erre engedélyük van.

Az Ajaxnak mindössze 9 másodpercre van szüksége a mozgás észlelése után, hogy megjelenítse az első fényképet az okostelefonján.

Kifejlesztettünk egy speciális kamerát, amely a képeket még nehéz fényviszonyok között is informatívvá teszi. A burkolatban található, széles látószögű lencse üvegoptikával tiszta képet ad 50 ° – os látószöggel. Világos fényben az infravörös szűrő automatikusan bekapcsolódik, és erős infravörös háttérvilágítás aktiválódik sötétben. Ezek az intézkedések biztosítják a részletgazdag képeket, a megfelelő színvisszaadást és az él torzítását.

A MotionCam Outdoor nagy dinamikatartományban készít fényképeket, ismertebb nevén HDR. Egyszerű szavakkal a kamera két egymást követő felvételt készít hosszú és rövid expozíciókon. A processzor azonnal egyesíti ezeket a felvételeket, kiegyenlíti a világos és sötét területek közötti egyensúlyt, majd tömöríti a képet a lehető leggyorsabb átvitel érdekében a Wings protokollon keresztül.

A MotionCam Outdoor kincs a telepítők és a távfelügyeletek számára. Ahhoz, hogy érzékelőt adjon a rendszerhez, elegendő QR-kódot beolvasni az Ajax alkalmazással, elnevezni és szobához rendelni. Egy telepítő könnyedén felszerelheti az érzékelőt egy SmartBracket segítségével, és konfigurálhatja az alkalmazásban az érzékelési zóna és a jelerősségi tesztek segítségével vésés, szerelés nélkül. Szükség esetén a MotionCam Outdoor ideiglenesen letiltható, vagy rendszerbeállításai fizikai jelenlét nélkül módosíthatók.

A riasztásfigyelés a MotionCam Outdoor segítségével olyan folyamat, amely nem igényel magas szintű szakértelmet. Az átfogó Ajax PRO Desktop alkalmazással a megfigyelőközpont üzemeltetői a lehető legjobb felhasználói élményt kapják. Fotóellenőrzés, részletes naplók, alaprajzok és utazási útvonalak, gyorsreagálású egységek – mindez egyetlen kattintással elérhető.

A PRO Desktopban az Ajax rendszer eseményei incidenssé egyesülnek. Az üzemeltetőnek csak egy gyors pillantásra van szüksége ahhoz, hogy lássa, mi történik.

A fényképes ellenőrzések a távfelügyeletek számára is elérhetők, függetlenül attól, hogy milyen szoftvert használnak. Több mint egy tucat megfigyelő alkalmazással, köztük Manitou, SBN, Patriot és Mastermind integráltuk a fényképes igazolást, ez a lista folyamatosan bővül.

Lényeg a megbízhatóság

A MotionCam Outdoor egy 2. fokozatú professzionális berendezés. A fejlett maszkolásgátló rendszer reagál az eszköz eltakarására és a lencsék lefestésére. A szabotázs azonnal figyelmezteti Önt a ház nyitására vagy az érzékelő SmartBracketről történő leszerelésére. A Hub által adott rövid ping intervallumok pedig segítenek a kommunikáció elvesztésének, kevesebb, mint egy perc alatt történő észlelésében, még akkor is, ha a biztonsági rendszert hatástalanítják.

Az érzékelő elektronikája készen áll a hirtelen hőmérsékletváltozásokra, és egy speciális burkolat gondoskodik a maszkoló érzékelők eső és hó elleni védelméről. A beépített kamera és két infravörös érzékelő ellenére a MotionCam Outdoor akár 3 évig is működik egy előre telepített akkumulátorról. Az ilyen autonómia, az időjárásálló karosszériával és az elosztótól legfeljebb 1700 méteres kommunikációs hatótávolsággal kombinálva, lehetővé teszi a MotionCam Outdoor számára, hogy megvédje az ingatlan legtávolabbi területeit.