img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"

 

DoubleButton

Dupla gombbal vezérelhető pánik gomb. Nincs többet véletlen riasztás, mivel annak aktiválásához egyszerre kell megnyomni mindkét gombot. Merev és műanyag korlát választja el őket. 

A DoubleButton támogatja a megerősített riasztásokat. Ez a funkció magában foglalja a felhasználók utasítását: adott megnyomási sorrend szükséges a megerősített riasztási állapot létrehozásához. 100% -os garanciát nyújt arra, hogy az éles riasztást szándékosan és csak az erre jogosult felhasználó hívta elő.

PRO-technológia – mindig kéznél

A DoubleButton megfelel a professzionális európai biztonsági előírások követelményeinek, és mind magán-, mind kereskedelmi ingatlanokban használható. A vezeték nélküli kapcsolat és a hosszú kommunikációs tartomány szabadságot ad az elhelyezésben, és lehetővé teszi a DoubleButton hordozhatóságát.

Könnyed karbantartás

Az eszköz háza ellenáll a szélsőséges hőmérsékleteknek, a pornak és a ráfröccsent folyadéknak. A gombokat több ezer kattintásra tervezték. Előre telepített, akár 5 évig tartó akkumulátorral a DoubleButton nagyon sokáig nem igényel karbantartást.

Tartó

Tartó a DoubleButton vagy a Button pánikgombok felületekre történő felszereléséhez.

Ajánlott termékek

FireProtect

Vezeték nélküli füst és hőérzékelő, hangjelzővel

MotionProtect Outdoor

kültéri mozgásérzékelő

LeaksProtect

Vezeték nélküli nedvesség, csőtörés érzékelő