img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"

Hub 2 Plus

A vezeték nélküli behatolásjelző központi egység (HUB 2 Plus) 4 független csatornát tartalmazó kommunikátorral van felszerelve (köztük LTE-vel). Maximum 200 vezeték nélküli eszköz hozzáadása, és akár 2000 méter kommunikációs távolság. Az eszköz felügyeli az összes Ajax érzékelő működését és azonnali riasztásjelzést küld a tulajdonosnak és a távfelügyeletnek.

OPCIONÁLIS

Vásárolja meg a központot Telekom SIM adatkártyával, melyhez plusz szolgáltatásként 0-24 műszaki támogatást nyújtunk!

(A SIM adatkártya biztosítja a folyamatos kapcsolatot az ügyfél és a riasztórendszer között.)
A SIM kártya első 6 havi díját elengedjük!

Stabil, azonnali kommunikáció az ügyfél / felhasználó és a távfelügyeleti cég között

Egy riasztó központ megbízhatóságának értékelésekor a riasztási jelek továbbításának sebessége kritikusan fontos. Az új Ajax vezérlőpanel külső kommunikációja abszolút stabil, mivel a Hub 2 Plus 4 független csatornát tartalmazó /köztük LTE/ kommunikátorral van felszerelve. Ez a konfiguráció lehetővé teszi, hogy az eszközt két különálló internet szolgáltatóhoz csatlakoztassa Ethernet és Wi-Fi kapcsolaton keresztül, miközben két mobil szolgáltató is biztosíthatja a biztonságos kommunikációt. A csatornák közötti váltás pedig másodpercek alatt zavartalanul zajlik.

Riasztás ellenőrzés fotóval 9 másodperc alatt

A biztonságtechnikai iparág jövője a riasztás képanyaggal történő ellenőrzése. Ez a technológia optimális megoldás kereskedelmi létesítmények és lakóépületek esetén is. Mindenki számára elérhető a magánélete tiszteletben tartása mellett. A MotionCam detektorok által készített animált fotósorozat lehetővé teszi a felhasználók és a CMS operátorok számára, hogy felmérjék a helyzetet. A riasztók kamera része azonban csak a riasztás esetén aktiválódik, soha nem felhasználói kérésre.

A Hub 2 Plus akár 200 MotionCam érzékelőt képes kezelni, és riasztások fényképes megerősítéseit küldheti a felhasználóknak és a távfelügyeleti cégeknek mindössze 9 másodperc alatt, mindezt az LTE támogatásnak köszönhetően képes, még akkor is, ha csak SIM-kártyákat használ a kommunikációhoz.

Automatizált biztonság

A Hub 2 Plus 64 forgatókönyvet támogat, így minimalizálva az emberi beavatkozást a helység biztonságára. Ütemterv szerint automatikusan élesítheti és hatástalaníthatja a teljes biztonsági rendszert vagy bizonyos csoportokat. Ezenkívül behatolás esetén azonnal aktiválhatja a füstágyút, tűz esetén megszakíthatja az áramellátást és bekapcsolhatja a vészvilágítást, vagy a vizet is lekapcsolhatja vízszivárgás/csőtörés esetén. Automatizálási eszközként a Hub 2 Plus irányíthatja a világítás, elektromos zárak és redőnyök működését. A forgatókönyvek a riasztási mód állapotváltozásával, a riasztás kiváltására vagy a gomb parancsaira aktiválhatók.

Nagy helyiségek/területek védelme

Üzletközpontok, gyárak és több emeletes társasházak melléképületekkel – a Hub 2 Plus képes a legbonyolultabb ingatlanok biztosítására is. Az új hub akár 200 eszközt vezérel. Rádiójelek kommunikációs távolsága akár 2000 méter is lehet, így a rádióhálózat maximális lefedettsége eléri a 35 km2-t. A Hub 2 Plus 25 biztonsági csoportot kezel, összesen 200 felhasználóval. Ez lehetővé teszi a biztonsági személyzet számára a nagy helyiségek/területek zónákra történő felosztását és a személyzet hozzáférésének egyértelmű megszervezését.

Zökkenőmentes HUB csere

A telepített hubok egyszerű cseréje, újabb központ beállítása érdekében az AJAX megalkotta az automatikus adatátvitel lehetőségét. Az importálási funkció lehetővé teszi, hogy a beállításokat, a csatlakoztatott eszközöket, biztonsági csoportokat, forgatókönyveket és a felhasználókat a régi hubból a Hub 2 Plus rendszerbe kerüljön. Kevesebb, mint 15 perc alatt.

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK

Osztályozás: Biztonsági rendszer központja 4 beépített csatornával, külső kommunikáció és  érzékelők támogatása, kamera képsorozattal
Telepítés: beltéri
Csatlakoztatható eszközök: 200
Videó megfigyelési támogatás: 100 kamera és DVR
Felhasználók száma: 200
Szobák: 50
Biztonsági csoportok: 25
Csatlakoztatható Rex-ek száma: 5
Forgatókönyvek: 64
MotionCam érzékelő támogatása: Igen
Alkalmazások: iOS 9.1 vagy újabb, Android 4.4 vagy újabb verzió
Kommunikációs csatornák:
2G, 3G, LTE, Wifi, Ethernet
Riasztások: Riasztási idő: 0,15 mp
Értesítési típusok: SMS, hívás, push-értesítés
Váltás a 2G, 3G, LTE között: Azonnal
Váltás a SIM kártyák között: 4 perc
Operációs rendszer: OS Malevich
Működési hőmérséklet tartomány:  −10°С-tól +40°С-ig
Méretek:
163 × 163 × 36 mm
Súly:
351 g
Garancia:
Csere és javítás az eladástól számított 1 éven belül. Az elemekre a jótállás nem vonatkozik.

Ajánlott termékek

Hub 2

Vezeték nélküli riasztóközpont /MotionCam fogadása

MotionProtect Outdoor Hub 2

kültéri mozgásérzékelő

LeaksProtect

Vezeték nélküli nedvesség, csőtörés érzékelő