img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
 

Rex

A ReX kibővíti a védett terület határait. A bővítő kezeli a rendszer hozzá kapcsolt eszközeit lehetővé téve a felhasználó számára, hogy az eszközöket jelentős távolságra telepíthesse a Hub-tól – egy sokemeletes irodába, egy különálló garázsba, vagy egy nagy gyártóüzembe – mégis stabil kapcsolatot tartva.

Működési elv

A ReX egy megbízható kapocsként viselkedik a Hub és az Ajax eszközök között. A szükségletektől függően csak néhány, vagy az összes eszköz működhet az intelligens bővítőn keresztül. Ugyanakkor, a ReX-re kötött eszközök száma nem befolyásolja a riasztás kézbesítésének sebességét.

Tulajdonságok

A ReX védett a szoftveres és hardveres támadások ellen. Az OS Malevich operációs rendszert futtató ReX érzéketlen a vírusokra, így megelőzhetők a firmware-kód elleni támadásokból fakadó működésbeli megszakítások. A ReX a kommunikáció elfogásával sem hack-elhető – az eszköz által küldött és fogadott jelek titkosítottak. Egy hirtelen tápkiesés sem jelent problémát – a ReX elég erős akkumulátorral rendelkezik, hogy a terület védelme folyamatos maradjon.

Telepítés és beállítás

A ReX rendszerhez csatlakoztatásához szkennelje be a QR-kódot, nevezze el az eszközt és kapcsolja be. Ezután, csak válassza ki azokat az eszközöket, amelyek a ReX-en keresztül működnek majd. A felszereléshez nincs szükség a ReX szétszerelésére – egy egyszerű mozdulattal felrakható a SmartBracket konzollal.
TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK
A csatlakoztatott eszközök száma Hub 99, Hub Plus 149
Tápegység 110 ~ 240 V AC, 50/60 Hz
Tartalék akkumulátor Li-Ion 2 A⋅h (legfeljebb 35 óra autonóm működés)
A szabotázskapcsoló Elérhető
Frekvencia sáv 868,0 ~ 868,6 MHz vagy 868,7 ~ 869,2 MHz az értékesítési régiótól függően
Maximális rádiójel-teljesítmény Legfeljebb 25 mW
Rádiójel moduláció GFSK
Rádiójel tartomány Legfeljebb 1800 m (minden akadály hiányzik)
Működési hőmérséklet tartomány -10 ° C és + 40 ° С között
Működési páratartalom Legfeljebb 75%
Befoglaló méretek 163 х 163 х 36 mm
Súly 330 g
Ajánlott termékek

FireProtect

Vezeték nélküli füst és hőérzékelő, hangjelzővel

MotionProtect Outdoor
kültéri mozgásérzékelő

LeaksProtect

Vezeték nélküli nedvesség, csőtörés érzékelő