img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"

 

MultiTransmitter

Vezeték nélküli modul kültéri mozgásérzékelők, IR sorompók, gázérzékelők, termikus relék illetve bármely gyártó vezetékes kimenettel rendelkező eszközének Ajax rendszerhez történő csatlakoztatására.

A harmadik fél érzékelőit átalakítja Ajax teljes funkcionalitású eszközökké

Harmadik fél készülékeinek tápegységként használható

50 ° C és –25 ° C közötti hőmérsékleten és 75% -os páratartalom mellett működik

 Vezetékes riasztórendszer felújítása

Több tucat érzékelő és kilométer hosszú vezetékek sora alakítható át könnyedén modern okostelefon-vezérelt biztonsági rendszerré. A régi biztonsági vezérlőpanelt cserélve az AJAX MultiTransmitter modul összekapcsolja a vezetékes eszközöket a HUB központtal, így az Ajax rendszer teljes értékű részévé válnak. A MultiTransmitterrel lépést tesz a tudatosság és a megbízhatóság felé. Egy távfelügyelet számára lehetővé teszi a berendezések távolról történő konfigurálását, az ügyfelek pedig minden előnyt élveznek, ha a rendszert egy alkalmazáson keresztül kezelik.

További Ajax funkciók

Infrasorompók, háztartási gáz-, hőmérséklet-, folyadékszint-érzékelők és még sok más – a MultiTransmitter segítségével ezek az eszközök készek bővíteni az Ajax alkalmazási területeit. A vezetékes csatlakoztathatóság és a nemzetközi biztonságtechnikai iparág szabványainak támogatása biztosítja a teljes kompatibilitást.

A régi eszközök új funkciói

A MultiTransmitter 18 vezetékes zónával rendelkezik, melyek mindegyike konfigurálható az Ajax alkalmazásban. A zónákhoz csatlakoztatott érzékelők 24 órán keresztül aktívak lehetnek, késleltetés be- vagy kikapcsolásával működhetnek, szükség esetén aktiválhatják a szirénákat, és részei lehetnek az automatizálási forgatókönyveknek. A MultiTransmitter segítségével a régi riasztórendszer egy biztonságos és intelligens otthon részévé válik.

Riasztások adatokkal gazdagítva

A MultiTransmitter segítségével kategorizálhatja a riasztás típusát és a helységet minden vezetékes eszközhöz. Így értesítés esetén nem csak azt fogja tudni, hogy mi történt, hanem azt is, hogy hol. Ez az információ push értesítéssel, SMS—ben érkezik, és megfelelő kód alatt továbbítódik a biztonsági szolgáltatást nyújtó távfelügyelethez. Összesen öt típusú riasztás generálható: behatolás, tűz, orvosi segítség kérése, pánik gomb, gáz riasztás.

Biztonság akadályok nélkül

ReX jelerősítők használata esetén az Ajax biztonsági rendszer rádióhálózata akár 35 km2 kiterjedésű is lehet. De ha néhány szoba átjárhatatlan a rádióhullámok számára, akkor a legjobb megoldás a vezetékes eszközök csatlakoztatása a MultiTransmitter segítségével. A vezetékek hossza elérheti a 400 métert.

Szakemberek készítették szakemberek számára

Az AJAX arról is gondoskodott, hogy a telepítési és beüzemelése folyamat ne igényeljen extra időt vagy erőfeszítést. Más Ajax eszközökhöz hasonlóan a MultiTransmitter is egy QR-kód beolvasásával kapcsolódik a HUBhoz az applikációban. Vezetékes eszközök csatlakoztatásakor nem kell tudnia az ellenállások ellenállási értékeit. A rendszer arra is figyelmeztet, ha az eszköz nem megfelelő módon van csatlakoztatva.

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK

 

Riasztási szabotázszónák száma: 18
Támogatott érzékelőtípusok: NO, NC (without R), EOL (NC with R), EOL (NO with R)
Az EOL ellenállás ellenállása:
1 kΩ to 7.5 kΩ
Riasztási jelek feldolgozási módja: Impulzusos vagy bistabil
Fő tápegység:
110–255 V, 50/60 Hz
Biztonsági mentés:
12 V DC
Támogatott akkumulátor típus: Akkumulátor 4 vagy 7 A⋅h kapacitással (nem tartozék)
Érzékelő tápellátása:

12 V DC, legfeljebb 1
Minden érzékelő tápellátásának kimenetére

Ajánlott termékek

FireProtect

Vezeték nélküli füst és hőérzékelő, hangjelzővel

MotionProtect Outdoor

kültéri mozgásérzékelő

LeaksProtect

Vezeték nélküli nedvesség, csőtörés érzékelő