img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"

Brandplate

Vezeték nélküli kültéri hangjelző előlapja, melyen feltüntethető a biztonsági szolgáltatók logója és elérhetősége. Ingyen reklám a távfelügyeletek és biztonságtechnikai vállalatok részére.
Csak előlap!

OPCIONÁLIS

Vásárolja meg hozzá a StreetSiren DoubleDeck vezeték nélküli intelligens kültéri hangjelző „hátulját”. Arra lehet tenni a Brandplate logózható előlapot, amin feltüntethető a biztonsági szolgáltatók logója és elérhetősége. Ingyen reklám a távfelügyeletek és biztonságtechnikai vállalatok részére.

Cégek, távfelügyeletek ingyenes promóciója

Kivitelező cégek vagy távfelügyelei szolgáltatók egyaránt  kinyomtathatják logójukat és elérhetőségeiket a kültéri sziréna előlapjára. Így az épületeken kívül egy új marketingfelületet teremthet, amely új ügyfeleket, szomszédokat és látogatókat érhet el.

 

 

 

 

 

 

 

Biztonságos rögzítés

A márkajelzéssel ellátott előlapot klipzár segítségével lehet a StreetSiren DoubleDeck-re rögzíteni. Annak érdekében, hogy rendkívül szoros legyen, lehetőséget biztosítottunk egy csavar használatára. Még az erős szél sem fogja letépni a Brandplate-t a szirénáról.

TECHNIKAI SPECIFIKÁCIÓK