img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

Magyarország pénzügyileg legmegbízhatóbb válallkozásai Bisnode Tanúsítvánnyal rendelkeznek.

A Bisnode nemzetközi hátterű minősítési rendszere több száz változót figyelembe véve, statisztikai és szakértői alapon állapítja meg, hogy pénzügyileg mennyire megbízhatóak a cégek, milyen valószínüséggel válnak fizetésképtelenné. Magyarországon csupán a cégek 9,82%-a jogosult valamelyik Bisnode Tanúsítványra.

  • AAA (tripla A) minősítéssel Magyarországon csupán a cégek 0,63 %-a rendelkezik, velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
  • AA(dupla A) tanúsítványra a magyarországi vállalatok 1,75 %-a jogosult.  Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.
  • Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult, mely kiváló hitelképességet jelent. Velük az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony.

A ProGuard Europe Kft. 2019-ben a Bisnode AA tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony.

(2019 – A képen balra: Balogh Imre, a ProGuard Europe Kft. ügyvezető igazgatója)