img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

A munkavállalók féltik az állásukat, így sok esetben, amíg bírják, addig – akár lázasan is –, de ellátják munkaköri feladataikat. Ha azonban a munkáltató észleli, hogy beteg a munkavállaló, kötelezettsége orvoshoz, illetve hazaküldeni. Ez az ő érdeke is, ugyanis betegen dolgoztatni óriási felelőtlenség, és betegen nem lehet maximális munkateljesítményt sem nyújtani. Csökken az intenzitás és a koncentráció, nő a hibázási lehetőség. Különösen fontos ez olyan munkaköröknél, melyek esetén a munkavállaló több ember életéért, testi épségéért is felelősséggel tartozik.

A mielőbbi észlelés /a beteg-fertőzött személyek azonosítása, kiszűrése/ szükséges. A betegség kiszűrése biztosíthatja a munkavégzés folyamatosságát; a cégek, vállalatok további működéseinek biztosságát. Ezzel megelőzve azt is, hogy a munkavállalók hosszabb időszakokra (a vírus lappangási idejére) kiessenek és esetleges munkaerőhiány lépjen fel a cég életében.

A testhőmérséklet ellenőrzés a felderítés egyik lehetséges módszere, így hatékony a tovább fertőzés/fertőződés megelőzésében.

A Dahua Technology egyedülálló technológiával igyekszik segíteni a COVID’19 – ismertebb nevén a koronavírus – terjedésének lassítását, meggátolását.

A Dahua a világ egyik vezető videotechnikai megoldásokat gyártó cégeként az általa gyártott hőkamerák adottságait vette alapul és egy komplett megoldással állt elő a krízishelyzet normalizálása céljából.
Számos más kamera gyártó termékével összehasonlítva a Dahua termékei képesek másodpercenként egyszerre akár 15 személy testhőjének egy időben történő érzékelését elvégezni. A mérés pontossága +/- 0,3C°.

A testhőmérséklet mérést a hőkamera egy un. Blackbody termékkel kiegészítve akár 3 méter távolságról képes elvégezni, az eltérést azonnal jelzi a rendszer és kameraképpel segíti az esetleges azonosítást.

Mindezt a Dahua lengyel kollégái videóban is prezentálják:

Felkeltette érdeklődését? Honnan  lehet megvásárolni? Mennyibe kerül?