img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

A Hub 2 használatával többé nem kell éjjel-nappal kamerás megfigyelés alatt élnie, hogy megtudja, miért történt riasztás.

Mint az első generációs Hub-ok, a Hub 2 is megóvja ingatlanát a betörés, a tűz és az árvíz ellen. Elődeivel ellentétben nemcsak riasztási értesítéseket küld, hanem animált képek sorozatát is a MotionCam mozgásérzékelőktől.

Az opcionális Wings rádióprotokollnak, a beépített akkumulátornak és két SIM-kártyahelynek köszönhetően a Hub 2 független az őrzött létesítmény infrastruktúrájától. Folytatja családjának és vagyonának védelmét, még akkor is, ha az épületben megszűnik az áramellátás és internetkapcsolat.

Bármely méretű védelem

A Hub 2 egy ellenőrző eszköz a biztonságos otthonok, irodák, üzletek vagy akár ipari létesítmények számára. A központ akár 100 Ajax érzékelőt és eszközt képes kezelni akár 2000 méter távolságra is. És ez nem a határ – a ReX rádiójeladó-kiterjesztő akár 16 km²-re növeli a Hub lefedettségi területét.

Mindig kapcsolatban

Az új Hub-nak három csatornája van a felhasználókkal és a biztonsági társaságokkal való kommunikációra: Ethernet és két nyílás a SIM-kártyákhoz. A második nyílás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy két különböző GSM szolgáltató kiválasztásával javítsák a stabilitást. A kommunikációs csatornák közötti azonnali váltásnak köszönhetően a Hub 2 garantáltan képes fényképek és riasztások továbbítására instabil internetkapcsolat esetén is.

Örökké tanul

Az Ajax hub szolgáltatásai minden évben bővülnek az OS Malevich operációs rendszer rendszeres frissítéseivel. A Hub 2 jövőbeli fejlesztésének biztosítása érdekében megnövelték a ROM és a RAM mennyiségét, és gyors processzorral felszerelték.

⚠ A Hub kapcsán: 2019 végén támogatási módba lép. A Hub továbbra is műszaki frissítéseket kap, és együttműködik az Ajax eszközök jelenlegi kínálatával. Ezenkívül támogatni fogja a biztonsági automatizálási parancsfájlokat, amelyek a következő nagy OS Malevich frissítés után válnak elérhetővé.