img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

A frissített Ajax Security System mobilalkalmazáshoz új bétafunkciót sikerült a videó felügyeleti eszközök gyors csatlakoztatásához engedélyezni. 

A Dahua kamerák és videofelvevők a QR kódok (az Ajax eszközökhöz hasonló) beolvasásával bővíthetők, és nincs szükség a hálózati berendezések felállítására.

Milyen lehetőségeket kínál a videofelügyelet?

• Ha a biztonsági érzékelők aktiválva vannak, akkor láthatja az illetéktelen behatolókat.

• Figyeljen a gyerekekre még akkor is, ha a világ másik oldalán van.

• Figyelemmel kísérheti az alkalmazottait, amikor az irodán kívül van.

Egyszerű csatlakoztatás

Miután beállította a gyártó által javasolt Dahua kamerát vagy videot, szkennelje be a QR-kódot az Ajax alkalmazással, adja meg az eszköz bejelentkezési nevét és jelszavát, és a videó azonnal megtekinthető lesz.

 

VIDEO MEGTEKINTÉSE:


Nincs szükség a router beállításainak megváltoztatására, RTSP-kapcsolat létrehozására, és statikus IP-cím kérésére az internetszolgáltatótól.

További videófolyamok

A Dahua videorögzítők lehetővé teszik, hogy megkerülje a hubhoz csatlakoztatott videomegfigyelő készülékek számának korlátozását: legfeljebb 10 kamera a Hubhoz és legfeljebb 50 kamera a Hub Plushoz.

A videorögzítő egyetlen kamera állását rögzíti, de több videokamera is csatlakoztatható hozzá. Minden kamera felvétel elérhető az Ajax alkalmazásban:

Hogyan valósult meg a Dahua integrációja?

 A videó átvitele a kameráról az alkalmazásra több úton is titkosítva van:

Az Ajax alkalmazás lehetővé teszi a videók megtekintését a kamerákról, a lejátszás szüneteltetését és a fényképezőgép adatfolyamainak mentését.

A videomagnó vagy a Dahua videokamera Ajaxhoz való csatlakoztatása nem zárja ki a Dahua alkalmazások használatát. A videó archívum tárolásához és megtekintéséhez használhatja

a Dahua felhő szolgáltatást vagy bármely más, a készülékkel kompatibilis szolgáltatást.