img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

Az Uniview az egyik legnépszerűbb videó megfigyelő rendszer a piacon. Az Uniview eszközök otthonok, irodák, üzletek, kórházak és még városok ezreit is biztonságossá teszik: Troyes, Észak-Franciaország vagy Szöul egyik legsűrűbben lakott területe, Gangnam. Megnézheti az Uniview stream-eit az Ajax alkalmazásban.

Miért csatlakoztassa a videó megfigyelést?

Az integrált biztonsági rendszerrel bármikor ellenőrizheti, hogy ki van-e kapcsolva a tűzhely, hol van a macskája, hogy a gyerekek otthon vannak-e, vagy mi indította el a mozgásérzékelő riasztását. Az Ajax segít létrehozni egy ilyen rendszert kamerák, detektorok valamint otthoni automatizálási eszközök segítségével. És bárhol a világon vezérelheti egy ingyenes alkalmazással.

Hogyan működik?

Az Ajax alkalmazás segítségével megnézheti az Uniview kamerákból és NVR-ekből származó stream-eket, és szüneteltetheti őket képernyőképek készítéséhez.

A kapcsolat rendkívül egyszerű:

  1. Jelentkezzen be az Uniview-fiókba

2. Válassza ki, mely kamerák (vagy NVR-ek) érhetők el az Ajax alkalmazásban

Hogyan csatlakoztathatunk több kamerát az Ajax-hoz?

Legfeljebb 10 kamera csatlakoztatható a Hub-hoz. Ugyanakkor a nagy létesítmények megfigyeléséhez több CCTV-eszközre lehet szükség. A Hub Plus segíthet ebben. Akár 50 kamerát képes kezelni. És ha még több kamerára van szüksége – próbálja ki az NVR-ket. Az alkalmazás minden videofelvevőt egyetlen videómegfigyelő eszközként kezeli, függetlenül a hozzá kapcsolt kamerák számától. Még akkor is, ha több mint száz kamera lesz, akkor továbbra is válthat az adatfolyam nézése közben.

Hogyan védi az Ajax az Ön személyes adatait?

A streaming folyamatosan titkosítva van, és soha nem mentjük azt kiszolgálóinkra. Így megy. Először a kamerából vagy video felvevőből származó adatfolyamot továbbítják az Uniview felhőbe. Ezután az Uniview SDK használatával átkerül az Ajax alkalmazásba. Csak Ön és a megfelelő jogokkal rendelkező felhasználók férhetnek hozzá az Ajax alkalmazásban lévő videó folyamokhoz. Illusztráció:

A DVR / kamera összekapcsolásához az Ajax alkalmazásban: