img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

A ProGuard Europe Kft a beléptető rendszerek terén is kínál olyan egyedi megoldásokat melyek nemcsak költséghatékonyak, de a legmodernebb technikai megoldásokkal ötvözve sokkal biztonságosabbak a régi, esetenként már elavult rendszerekhez képest.
Felhasználói szempontból pedig lényegesen könnyebb a nagy távolságokat áthidalni, illetve olyan területeken ahol több iroda, telephely beléptető rendszerét kell integrálni egy központi rendszerbe.
Az új rendszer modulárisan több eszközből állítható össze, melyben a központi vezérlő, a kártyaolvasók, valamint a munkaidő-nyilvántartó terminál található, de ez utóbbi opcionális. A kialakítás során a régi, vezetékes olvasókat az új központi egységbe be lehet kábelezni, ennek köszönhetően megvalósítható a vezeték nélküli olvasók szakaszos bevezetése is.
A termékek forgalmazásán felül a távoli menedzselhetőség érdekében a szerver hátteret, mint szolgáltatás biztosítjuk az ügyfeleink részére, így Önnek a nagyon gyors beszerelési időt követően semmi másra nem kell időt fordítania. 
Az eszköz maximális kihasználtság mellett is 5W alatti fogyasztással rendelkezik, szemben a régi rendszerek számítógépeivel. A szolgáltatás havidíja szinte nem nagyon haladja meg a megspórolt áram díját, ezzel szemben pedig nagyon sok előnyt biztosít.

 

Beléptető és munkaidő nyilvántartó rendszerek a meglévő előnyeik mellett nagyon sok hátránnyal is rendelkeznek. Egy új rendszer kiépítése előtt fontos mérlegre tenni, hogy az előnyökből vagy a hátrányokból van e több.
Lássunk 10 érvet, hogy miért válassza az ACCESS beléptető rendszert!


  1. Teljes mértékben kompatibilis a meglévő rendszerekkel 
  2. Akár vésés és bontás nélkül is telepíthető
  3. Nincs szükség helyi szerverre, nem kell megvásárolni
  4. Nincs szükség drága és bonyolult beléptető szoftvert vásárolni, üzemeltetni 
  5. Nincs szükség informatikai háttérre
  6. Egyszerű kezelhetőség, webes felületről, jelszavas védelemmel
  7. Távmenedzselhetőség 
  8. Alacsony karbantartás és üzemeltetési költség
  9. Ipari méretű integrált rendszerek kialakítása is lehetségessé válik
  10. Több irodaház, vagy telephely esetén is egy rendszerként kezelhető még akkor is ha az objektumok a világ különböző részein találhatóak.
1. Teljes mértékben kompatibilis a meglévő rendszerekkel 
Teljes mértékben kompatibilis a meglévő rendszerekkel márkától és típustól függetlenül. Az ACCESS központ képes kezelni a régi vezetékes beléptető rendszerek olvasóit is, így azok integrálhatóak az új távmenedzselhető rendszerbe is. Nincs szükség a teljes rendszer lecserélésére, de lehetőség van a szakaszos modernizációra. Ezzel jelentős kiadásoktól kíméli meg az beruházót.
 
2. Akár vésés és bontás nélkül is telepíthető
Az ACCESS beléptető rendszerhez kapcsolható olvasók vezeték nélküli hálózaton is képesek a biztonságos kommunikációra, így telepítésük egyszerű, nem igényel bontást vagy a falak vésését. Az Assa Abloy Aperio C100 vezeték nélküli beléptető telepítése a hengerzár helyére nagyságrendileg 1 percet (!) vesz igénybe. Az iroda átalakítása esetén az ajtóval együtt áthelyezhető, nem igényel újrakábelezést, mint a régi vezetékes rendszerek. Az eszköz telepítéséről tekintse meg  rövid, egy perces videónkat ide kattintva.
 
3. Nincs szükség helyi szerverre, nem kell megvásárolni
Az ACCESS beléptető rendszer felhő alapon működik, viszont a működéséhez nincs szükség a szervereket megvásárolni, hiszen azokat mi bocsájtjuk az ügyfeleink rendelkezésére. Ezzel is jelentős üzemeltetési költséget takarítva meg részükre.
 
4. Nincs szükség drága és bonyolult beléptető szoftvert vásárolni, üzemeltetni 
A beléptető rendszer szoftvere ingyenes. Programozóink folyamatosan fejlesztik, mely frissítéseket automatikusan az ügyfeleink is megkapnak. A szoftver teljes verzióban fut azoknál is akik csak egy beléptető pontot üzemeltetnek és azoknál is akik ipari méretekben gondolkodnak.
 
5. Nincs szükség informatikai háttérre
A rendszer fővezérlője GPRS adatkapcsolattal kommunikál a központi szerverrel így lehetővé teszi, hogy a helyileg egymástól távol lévő irodaházak, telephelyek esetében sem szükséges külön külön informatikai rendszert kiépíteni és számítógépeket üzemeltetni, valamint azokat folyamatosan karbantartani. A rendszer üzemeléséhez nincs szükség számítógépes háttérre, minden program a szerverünkön fut.
 
6. Egyszerű kezelhetőség, webes felületről, jelszavas védelemmel
A rendszer felügyelete, menedzselése, riportok lehívása bármilyen eszközről lehetséges Internet kapcsolat esetében, miután a szükséges azonosítás megtörtént a belépési adatok megadásával. 
 
7. Távmenedzselhetőség 
Az ACCESS beléptető rendszer felügyeletét a világ bármely pontjáról elláthatja, hiszen minden adat a felhőben megtalálható. A beléptetési pontok pedig a világ bármely pontjáról képesek elküldeni az információkat a szerver részére. Ennek köszönhetően akár a nyaralás közben is megnézheti, hogy a dolgozók időben megérkeztek e a különböző kontinenseken lévő irodákba, munkahelyekre.  
 
8. Alacsony karbantartás és üzemeltetési költség
Talán az egyetlen karbantartási költség a vezeték nélküli beléptető eszközök akkumulátorainak időszakos cseréje lehet. A rendszer ezeket a cseréket biztonságosan előre jelzi, így lehetőséget teremt a csere időbeni végrehajtására. Videó az akkumulátorok cseréjéről ide kattintva érhető el. 
 
9. Ipari méretű integrált rendszerek kialakítása is lehetségessé válik
Egy- egy cégcsoport összes ingatlanát (irodákat, telephelyeket, parkolóházakat) képes egységesen, egy rendszerben kezelni az ACCESS. Lehetőséget teremtve arra, hogy a több ingatlant is látogató dolgozóknak nem szükséges annyi fajta, típusú belépőkártyát magánál hordania ahány ingatlanba be szeretne jutni. Elégséges csak egy darab kártyát feljogosítani az érintett irodákra, munkahelyekre. Így egy rendszerben látható az összes objektumban eltöltött munkaidő is.
 
10. Több irodaház, vagy telephely esetén is egy rendszerként kezelhető még akkor is ha az objektumok a világ különböző részein találhatóak.
A felhő alapú beléptető rendszer egyik nagy előnye, hogy földrajzi elhelyezkedésétől és az irodák számától függetlenül egy egységes rendszerben látható az összes beléptető pont és az összes hozzájuk rendelt belépőkártya is. Természetesen lehetőség van külön külön felhasználói jogosultságok kiadására. 

Tekintse meg az ACCESS beléptető rendszerről készült animációnkat:
 
Kérje INGYENES rendszerbemutatónkat!
 
Amennyiben termékünk és szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését forduljon bizalommal kollégáinkhoz és kérjen egy személyre szabott ajánlatot.