img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

A vagyonvédelmi cégek és a megbízók részére egyaránt fontos, hogy a biztonsági szolgálat tevékenysége nyomon követhető és visszakereshető legyen. Erre a feladatra már több generációs járőrellenőrző eszközök kerültek a piacra. Legtöbbjüknél azonban a minimális tudásuk mellett nagy gondot jelentett, hogy a por és cseppállóságuk nem felel meg a helyi igénybevételeknek, valamint a véletlen, vagy szándékos rongálás során gyakran tönkrementek és használhatatlan állapotba kerültek. Ezt a problémát sikerült megelőznünk a PATROL ellenálló szerkezetének köszönhetően mind amellett, hogy tudása felülmúlja a meglévő eszközök átlagosnak mondható tudását. Nyugodtan elmondhatjuk a teszt eredményének tükrében, hogy PATROL egy örök életre szól.

 

1. Nem igényel helyszíni letöltéseket, karbantartásokat
2. Azonnali rendszer-információk, riportolási lehetőség valós időben, akár GPS útvonal is.
3. Rendkívüli rendszer-rugalmasság. Tökéletesen testre-szabható rendszerhasználati lehetőségek.
4. Kedvező eszköz ár – a PATROL jóval többet tud, mint a piacon jelenlévő, csak helyszíni letöltéssel működő eszközök.
5. G-sensor védi az eszközt a fizikai behatásoktól (így pontosan tudható, hogy mikor és ki próbálta meg tönkre tenni)
6. Az őrkártya, vagy tag használatával név szerint azonosítható a járőrözést végző őr az online rendszerben.
7. Mobiltelefonként is funkcionál, mely eszközről kizárólag 4 felprogramozott telefonszám hívható, de bármilyen számról hívható az eszköz
8. GPS modul segítségével, a járőrözés útvonala is nyomon követhető (szállítmányok kísérése esetén különösen előnyös)
9. Rendelkezik támadásjelzővel (mely azonnal küldi az eszköz GPS pozícióját is) és dőlésérzékelővel, mely támadás, vagy rosszullét esetén automatikusan riaszt (szintén GPS pozícióval)
10. Nemcsak valós, hanem virtuális csekkpontok is létrehozhatóak.

1. Nem igényel helyszíni letöltéseket, karbantartásokat.
A meglévő járőrellenőrző rendszerek adatai minden esetben utólag, hetente, havonta kerülnek letöltésre, amikor az illetékes szakember a helyszínen letölti az eszköz memóriájából, majd időt szakít ezen adatok elemzésére és kiértékelésére is.
A PATROL járőrellenőrző rendszer Online rendszer. Az általa feldolgozott információkat azonnal továbbítja a központi szerverre, így nem szükséges a helyszíni letöltésekre a drága munkaerőt és az időt pazarolni. Ezáltal jelentős ember- és üzemanyag-költségmegtakarítás érhető el.

2. Azonnali rendszer-információk, riportolási lehetőség valós időben.
Mivel Online rendszerként üzemel, így azonnali információkat kaphatunk a jelenről és a múltról egyaránt. Az ellenőrzési pontok beolvasása mellett, kihagyott járőrözés, vagy kihagyott ellenőrzési pont esetén jelez a diszpécsernek, valamint a járőr megtett útvonalát is valós időben láthatjuk, támadás esetén pedig azonnal kapjuk a pánikjelzést.

3. Rendkívüli rendszer-rugalmasság.
Egyszerűen, praktikusan, célorientáltan használható eszköz és szoftver. Rendkívüli rendszer-rugalmasság. Az adott igényekhez jól testre-szabható rendszerhasználati lehetőségek. A rendszer beállításától függően megköveteli a pontos munkavégzést, a megfelelő rendszer használatot. Előre felprogramozható a járőrözés kezdeti időpontjai. Ez esetben a rendszer hangjelzéssel jelzi. Ha valamiért az őr mégsem kezdi meg a járőrözést a rendszer figyelmeztetőjelzést küld a diszpécser, vagy a felügyelettel megbízott személy részére. A rendszer minden reggel 7:30-kor e-mailben a megadott e-mail címekre napi jelentést küld, rendkívüli esemény során pedig azonnal e-mailt és sms-t, valamint a diszpécsert riasztja a központi gépen. Így nem kell foglalkoznia az adatok kiértékelésével.

4. Kedvező eszköz ár és rendszer használati havidíj
A PATROL jóval többet tud, mint a piacon jelenlévő, csak helyszíni letöltéssel működő járőrellenőrző eszközök; a PATROL ennek ellenére hasonló áron kapható. Kedvező rendszer-használati havidíja pedig jóval kevesebb, mint a PATROL által megspórolt ember és üzemanyag költségek.

5. G-sensor védi az eszközt a fizikai behatásoktól (így pontosan tudható, hogy mikor és ki próbálta meg tönkre tenni)
A szenzornak köszönhetően visszakereshető azok az időpontok, amikor az eszközt a normális használattól erősebb mozdulatokkal használják (dobálják, ütögetik stb)

6. Az őrkártya, vagy tag használatával név szerint azonosítható a járőrözést végző őr az online rendszerben.
Járőrözés megkezdésekor az őr induláskor a saját kártyáját csekkolja be a rendszerbe, így nevesíthető az azt követő összes csekkolási esemény.
7. Mobiltelefonként is funkcionál, mely eszközről kizárólag 4 felprogramozott telefonszám hívható, de bármilyen számról hívható az eszköz
A teljesség igénye nélkül például a több eszköz egyidejű kiválthatósága: Csekkoló és mobiltelefon egyben. A rendszer képes az akár online felprogramozott 4db telefonszám egy gombnyomással történő felhívására, valamint telefonhívások fogadására is. Így feleslegessé teszi a mobiltelefon használatát mellyel költségcsökkentés érhető el.

8. GPS modul segítségével, a járőrözés útvonala is nyomon követhető (szállítmányok kísérése esetén különösen előnyös)
A GPS modulnak köszönhetően értelmét veszti a csekkolópontok leszerelése és a meleg portásfülkében való csekkolás. Szállítmányok kisérése esetén különösen előnyős lehet a szállítmány nyomon követésére, a kísérő szolgálat támadásjelzővel való ellátására, mobilkommunikáció biztosítására.


9. Rendelkezik támadásjelzővel
A PATROL rendelkezik támadásjelzővel mely azonnal küldi az eszköz GPS pozícióját is a központi számítógépre, valamint a megadott e-mail címekre. A dőlésérzékelő támadás, vagy rosszullét esetén automatikusan riaszt (szintén GPS pozícióval).

10. Nemcsak valós, hanem virtuális csekkpontok is létrehozhatóak.
A járőrözés során például egy nyitva maradt ajtó észlelése esetén virtuális csekkpontot lehet létrehozni az ajtónál és beütemezni a rendszeres járőrözésben ezt a helyszínt is, így nincs szükség azonnal felszerelni egy csekkpontot, de a rendszerben látható ennek a pontnak is a rendszeres ellenőrzése.


További fejlesztések újabb, a piacon szintén egyedülálló felhasználási lehetőségeket biztosítanak!
Magyar fejlesztésű termékek, magyar nyelvű, magyarországi szupporttal!

Tekintse meg az PATROL járőrellenőrző rendszer strapabíróságáról készült tesztvideónkat:

 

Kérje INGYENES rendszerbemutatónkat!
 
Amennyiben termékünk és szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését forduljon bizalommal kollégáinkhoz és kérjen egy személyre szabott ajánlatot.