img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

A biztonsági rendszerek beépítés és telepítés szempontjából két osztályba soroljuk: vezetékes és vezeték nélküli rendszerekre. A vezeték nélküli rendszerek vezetékessel ellentétben nem egy kábelen, hanem egy központi vezérlő egységen keresztül kommunikálnak az összes többi érzékelővel, szenzorral. Számos előnye van egy vezeték nélküli riasztó rendszereknek, pl. nem járnak bontással, véséssel és kábelfektetéssel, ami egy meglévő lakásban vagy társasházban megnövekvő költségekkel járhat. Társasházi, közösségi terekre az egyszerűbb lekövetés (lakók létszámának megváltozása) miatt ajánljuk a vezeték nélküli riasztó eszközöket.

Közösségi tereken és lakásokban is egységes vezeték nélküli riasztó rendszer kialakításának előnyei:

  • Költséghatékony kivitelezéssel jár, nincs kábelezés, tehát nem kell vésni és szétfúrni az adott helyiségeket.
  • Egyszerű és gyors telepítés, max 1 óra alatt kulcsrakész állapot. Hosszútávon is könnyen változtatható paraméterek.
  • Távolról programozható.
  • Könnyen bővíthető, több típusú riasztó eszköz csatlakoztatható a rendszerhez.
  • Felhasználóbarát, okostelefon applikáción keresztül irányítható.
  • Geokerítés funkció segítségével testreszabható a távolodási- és közeledési zóna, beállítható az értesítéskezelés az adott zóna érintésekor.
  • Mobilon is működő Pánikgomb, veszély esetén a gomb megnyomásával könnyen riaszthatja a távfelügyeleti szolgáltatót. (ez a vezetékes riasztó rendszerek esetében az eszköz belsejében található)
  • A riasztók akár a lakás díszei is lehetnek, modern, esztétikus kivitelezésű eszközök. Nem kell elrejteni egy fémdobozt, amiben a hagyományos riasztó központ található.
  • A riasztó rendszerhez biztonsági- és térfigyelő kamera is csatlakoztatható.

TŰZVÉDELEM

Egységes vezeték nélküli füstérzékelő rendszer:

Ajax Systems füstérzékelő eszközök: FireProtect (füst-, fix és hősebesség érzékelővel) és FireProtect Plus (hőmérséklet és szénmonoxid érzékelővel) riasztók beépített szirénával rendelkeznek, érzékelik a füst, a tűz és a veszélyes szén-monoxid szinteket a helyiségben. A mennyezetre felszerelhető és okostelefonnal vezérelhető eszközök.

      

BEHATOLÁSVÉDELEM

Egységes vezeték nélküli behatolásvédelmi eszközök

A  mozgásérzékelő riasztó eszközök, a helyiségben észlelt mozgáskor azonnali riasztást küldenek. Kiszűrik a kisállatok és a légkondícionáló által keltett zavarokat.

Ajax Systems mozgásérzékelőkMotionProtectMotionProtect Plus (kiszűri a hősugárzás, függöny mozgás és az erős napsütés által keltett zavarokat is), CombiProtect (+üvegtörésérzékelővel).

     

MotionProtect Outdoor – kültéri mozgásérzékelő

    

Nyitásérzékelő eszközök

Ajtók, ablakok védelme

Ajax Systems nyitásérzékelő eszközökDoorProtect (mágneses nyitásérzékelő, rezgés érzékelővel) , DoorProtectPlus (mágneses nyitásérzékelő, dőlésérzékelővel), GlassProtect (üvegtörésérzékelő)

      

CSŐTÖRÉS ELLENI VÉDELEM

Ajax Systems vízszivárgást jelző eszközök:

LeaksProtect vízérzékelő riasztó felismeri a csövek, a mosógép és a mosogatógép szivárgását.

      

SZIRÉNÁK

A beltéri és kültéri hangjelzők a HomeSiren és a StreetSiren

hangosan riasztanak, hogy felhívják a figyelmet és megakadályozzák az idegenek által való behatolást.

       

 

Amennyiben a vezeték nélküli riasztó rendszer felkeltette érdeklődését vagy kérdése van, az „Ajánlatkérés” gombra kattintva küldhet üzenetet részünkre.

  

 

 

   A VEZETÉK NÉLKÜLI BIZTONSÁGI RENDSZEREK ÚJ GENERÁCIÓJA

 

AJÁNLOTT CIKK: TÉRFIGYELŐ KAMERÁK CSATLAKOZTATÁSA AZ AJAX SYSTEMS VEZETÉK NÉLKÜLI BIZTONSÁGI RENDSZERHEZ