img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"

 

 

ÍGY DOLGOZUNK MI

5 csillagos értékelés

10 éves tapasztalat

Odafigyelés és precizitás

1. lépés

ajax biztonsági rendszer riasztó

A beérkező megkeresésekre 1 munkanapon belül válaszoljunk. Ez azt jelenti, hogy amint kapjuk az üzeneted vagy a kérdésed, melyre kollégáink 1 munkanapon belül válaszolnak.

Tudjuk, hogy az időd neked is nagyon értékes, és nem szeretnének napokig váratni téged a válasszal. Ezért minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy az ügyfélszolgálati folyamatunk a lehető leggyorsabb legyen, és a megkeresésekre azonnal választ kapjon.

Kiváló és felkészült kollégáink elkötelezettek abban, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk neked. Bízunk abban, hogy ezen elkötelezettségünk segítségével magas szintű elégedettséget nyújtunk, és válaszainkkal hozzájárulunk a te biztonságodhoz.

2. lépés

ajax biztonsági rendszer riasztó

Miután telefonon egyeztetünk, és megismerkedtünk az igényeiddel szakértő kollégáink személyesen is felkeresik a kívánt helyszínt. A helyszíni szemle célja, hogy részletesen felmérjük a biztonsági berendezésessel ellátni kívánt terület adottságait, valamint megértsük specifikus igényeid és elvárásaid.

A helyszíni szemle során kollégáink szakmai tapasztalatukra és szakértelmükre támaszkodva pontosan meghatározzák, hogy milyen biztonsági berendezések és megoldások lesznek ideálisak a helyszín számára. Az adott terület speciális jellemzőit figyelembe véve, a legmegfelelőbb biztonsági rendszert ajánljuk neked, amely a maximális védelmet és biztonságot nyújtja.

Célunk az, hogy teljes biztonságban és nyugodt környezetben tudhasd magad, értékeid és családod.

3. lépés

intelligens érintés mentes kapcsoló

Nagy gondot fordítunk arra, hogy munkánkat, a riasztók és egyéb biztonsági rendszerek, eszközök beszerezlését mindig tisztán végezzük, ezért alapvető felszerelésünk közé tartozik a lábzsák és az akkumulátoros porszívó. Ez a kombináció biztosítja, hogy munkatársaink tiszta lábbal léphessenek be  az otthonodba, az irodádba, és a telepítés során minden apró szennyeződést azonnal eltávolítsanak.

Sajnos azt tapasztaljuk, hogy más telepítő cégeknél ez nem mindig jellemző. Az ügyfél vélemények alapján azt hallottuk, hogy ez a felszerelés rendkívül ritka a piacon.

Mi azonban hiszünk abban, hogy a részletekben rejlik a különbség, és az apró odafigyelés nagy hatással lehet az ügyfelek elégedettségére. Ezért nem csak a minőségi biztonsági berendezésekre, hanem a kiváló szolgáltatásra és az ügyfélcentrikus hozzáállásra is hangsúlyt fektetünk.

4. lépés

intelligens érintés mentes kapcsoló

Nálunk a vásárolt termékek esetében vonatkozóan kiemelt figyelmet fordítunk a garanciális szolgáltatásokra. Gyári 2 év garancián felül további 3 év garanciát biztosítunk, hogy teljes biztonságban érezhesse magát.

Az általunk vagy megbízott partnereink által végzett telepítés során a garancia további védelmet nyújt számodra. Rendkívül fontosnak tartjuk, hogy a telepítő partnereink is magabiztosan és hatékonyan végezhessék munkájukat. Ezért azonnali cseregaranciát biztosítunk számukra. Ha a telepítés során bármilyen hiba adódik, azonnal cseréljük a problémás alkatrészt vagy készüléket, hogy a folyamat zavartalanul folytatódhasson.

 

Szeretnéd otthonod a legújabb technológiai vívmányokkal felszerelt biztonsági rendszerrel ellátni?

Írj nekünk, és mi garantáltan felvesszük veled a kapcsolatot 1 munkanapon belül!

10 + 2 =

ELÉRHETŐSÉGEINK

Bemutatóterem és Ügyfélszolgálat:
Cím: 2330 Dunaharaszti Fő út 104.
Mobil: +36-30-183-2100
E-mail:  shop@proguard-europe.com
Nyitva tartás: Hétfőtől-Péntekig 09:00-17:00-ig

 

Kérdése van? Visszahívást kér?

További elérhetőségeink

Központi: info@proguard-europe.com

Iroda: office@proguard-europe.com

Értékesítés: sales@proguard-europe.com

Technikai támogatás: support@proguard-europe.com

Marketing: marketing@proguard-europe.com

Projekt: projekt@proguard-europe.com