img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

A Hub a Ajax biztonsági rendszer fő eleme. Koordinálja az érzékelők működését, továbbítja a riasztásokat, és kommunikál a felhasználókkal és a központi megfigyelőállomással. Ezt a kezelőpanelt okosnak nevezzük, mert a szoftver segítségével bővíthető. A Hub megjelenése  óta 9 fő- és 20 kiegészítő frissítést kapott. A szoftver fejlesztésével jelentősen megnövekedett a támogatott csoportok, szobák és felhasználók száma és jelentősen meghosszabbodott az akkumulátor élettartama:

Ma az Ajax-Hub Plus fejlett változatát mutatjuk be. Ezt a Hubot a példátlan magas szintű kommunikációs megbízhatóság jellemzi, amely 4 szabványos csatornának tulajdonítható: Wi-Fi, Ethernet és két 2G / 3G SIM kártya. Segít a nagy létesítmények biztosításában, több érzékelő, megfigyelő kamera és csoport támogatásával.

A kiadást 3 évvel elhalasztották

A Wi-Fi-t támogató Ajax kezelőpanel kiadásának szándékát először egy működő Hub prototípus bemutatása során jelentették be 2015 szeptemberében, fél évvel az eszköz forgalomba hozatalát megelőzően. A nap folyamán úgy gondoltuk, hogy elegendő lenne egy kompatibilis Wi-Fi modul hozzáadásához, és egy kicsit finomhangolni a szoftvert egy további kommunikációs csatorna megvalósításához.

Kiderült azonban, hogy a Wi-Fi egy nagyon okos rádió technológiai eszköz. Teszteltük a legalkalmasabb kommunikációs modulokat, köztük más piaci szereplők által használtakat, mielőtt megtaláltuk a megfelelő megoldást a Texas Instruments-től. Kifejlesztettünk egy olyan szoftvert, amely az összes Wi-Fi „gyerek betegségeket” kezeli, például az adatátviteli megszakítások és a hálózati berendezések kompatibilitási problémáit. Ennek eredményeként az Ajax vezérlőpanel az Ethernethez hasonló vezeték nélküli kommunikációs csatornát kapott a megbízhatóság tekintetében. Közben a Hub eladások gyorsan növekedtek. Az Ajax által védett létesítmények száma nőtt, és visszajelzést kaptunk a biztonsági piac szakembereiről és a termékhasználóktól. Ez az időszak az aktív hallgatás ideje volt. Szeretnénk még több feladatot teljesíteni és még több országban még több eszközt eladni.

 

Mire a megbízható Wi-Fi készen állt, szükségünk volt többre, mint egy új vezérlőpultra, egy további kommunikációs csatornával, erőteljes áttörést étünk el. A következő évre egy új központi egység fejlesztésébe merültünk, miután meglehetősen sok ambiciózus célt állítottunk fel: a stabil kommunikáció színvonalának megteremtése, a nagy létesítmények kiépítése és a komplex automatizálás alapjainak előkészítése.

Ma bemutatjuk a Hub Plus-t, az intelligens Ajax vezérlőpult fejlett változatát.

Kommunikációs csatornák bajnoka

Az egyéb biztonsági rendszerek vezérlőpaneljei között a Hub Plus egyedülálló a szabványos kommunikációs csatornák számában, mivel támogatja a Wi-Fi-t és az Ethernetet, és két 2G / 3G SIM-kártya foglalattal rendelkezik.

A Wi-Fi modulnak köszönhetően a Hub Plus könnyen elhelyezhető, ott ahol a legjobban csatlakozik a biztonsági eszközökhöz, függetlenül attól, hogy hol van a Wifi router.

 

Az internetkapcsolatot a Hub Plus két független szolgáltató hálózatához csatlakoztathatja: a fő az Etherneten keresztül, a biztonsági mentés pedig Wi-Fi-en keresztül. A Hub Plus lehetővé teszi, hogy a felhasználó két 2G / 3G SIM kártyát helyezzen be, míg a Hub csak egy 2G kártyát támogat. Ennek eredményeképpen a mobilhálózatokon keresztüli internetkapcsolat megbízhatósága 4-szeresére nőtt.

 

A Wi-Fi vagy Ethernet kapcsolat elvesztése esetén a Hub Plus 3G hálózaton keresztül csatlakozik az internethez. Ha az adatok nem haladnak át, a Hub Plus 2G-re vált át másodpercek alatt. Ha ez nem segít, akkor a második SIM-kártyát ugyanazt a logikát követve használja: a 3G-hálózatot főként a 2G-t és a biztonsági másolatot 2G-t használja. A Hub Plus SIM-kártyák újbóli csatlakoztatása akár 4 percig tart, míg a biztonsági rendszerek szabványa 17 perc. Ez egy tökéletes megoldás a távoli helyeken, például vidéki házakban és nyaralókban található ingóságok védelmére.

Több lehetőség

A Hub Plus örökölte a klasszikus fekete-fehér Ajax színeket az eredeti Hub-dizájnnal. Beépített tápegységet kapott, amely lehetővé teszi, hogy az eszköz közvetlenül az eszköz elektromos hálózatából táplálkozzon aljzat használata nélkül. A SmartBracket panel szabotázs segítségével történő rögzítése védelmet nyújt a lopás ellen, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy néhány perc alatt telepítse a Hub-ot.

 

 

A Hub Plus egy új, négy rétegű, integrált antennával, energiatakarékos alkatrészekkel, nagy teljesítményű processzorral, 3-szor több RAM-mal és 2-szer több állandó memóriával rendelkezik. A megjelenés pillanatától kezdve a Hub Plus jelentősen felülmúlta a Hubot a legfontosabb szempontok szerint:

 

A Hub Plus átfogó biztonságot nyújt egy nagy létesítmények, irodaházak számára, amely egyszerre 150 érzékelőt, 50 kamerát és 25 biztonsági csoportot üzemeltet. A csomópont jelenlegi hardver-képességeit kevesebb, mint 50% -kal és a jövőbeni szoftverfrissítések használják. A Hub OS Malevich a lehető legteljesebb mértékben feltárja az eszköz potenciálját.

 

Technikai specifikációk:

 

 

Tekintse meg az Ajax Hub Plus-t!