img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

Lakberendezőknek, tervezőknek ajánjuk!

A stílus, a funkcionalitás és a biztonság MEGTESTESÍTŐI az

Érintésmentes, intelligens kapcsolók és biztonsági megoldások

AJAX design lakberendezés biztonság megoldások
AJAX design lakberendezés biztonság megoldások
A legstílusosabb lakásokba ajánljuk!

AJAX LightSwitch

Intelligens, érintésmentes kapcsolóink az otthonok és üzlethelyiségek modernizálásának és automatizálásának új generációját képviselik. Rendkívül megbízhatók, és olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel növelhető a lakások, otthonok energiahatékonysága, emelhető a kényelem minősége és a biztonság színvonala.

Legyen szó akár egy stílusos lakásról, akár egy designirodáról, az AJAX LightSwitch termékek kiválóan illeszkednek a legkülönlegesebb igényekhez és dizájnokhoz.

Kifinomult és stílusos design

Egyszerű és intuitív vezérlés

Rugalmasság és kompatibilitás

Kényelem és energiahatékonyság

Biztonság és tartósság

Miért válaszd az AJAX LightSwitch-et, ha lakberendezőként a legmodernebb és legkülönlegesebb megoldásokat keresed az otthonok és irodák világításvezérléséhez?

Íme néhány ok, amiért az AJAX LightSwitch egyedülálló és kiemelkedő választás:

Forradalmi érintésmentes technológia

Az AJAX LightSwitch intelligens kapcsoló egy teljesen érintésmentes megoldás, amely lehetővé teszi a világítás vezérlését anélkül, hogy hozzá kellene érnie a kapcsolóhoz. Csak egy egyszerű kézmozdulat vagy közelítés szükséges a világítás be- vagy kikapcsolásához. Ez a forradalmi technológia nem csak elegáns és stílusos, de a funkcionalitást is megnöveli, és egyedülálló élményt nyújt ügyfeleidnek.

Kifinomult design és minőség

Az AJAX LightSwitch kiváló minőségű anyagokból készül, és rendkívül gondosan tervezett. A letisztult és modern dizájnja tökéletesen illeszkedik a legkülönlegesebb belsőépítészeti stílusokhoz, így lehetővé teszi, hogy az otthonok és irodák valóban kiemelkedővé váljanak. A magas minőségű anyagok biztosítják a tartósságot és a megbízhatóságot, így ügyfelei hosszú távon élvezhetik az AJAX LightSwitch intelligens kapcsoló előnyeit.
l

Egyszerű integráció és vezérlés

Az AJAX LightSwitch intelligens kapcsoló könnyen integrálható a meglévő okos otthoni rendszerekkel és platformokkal, például az Amazon Alexa-val vagy a Google Home-mal. Ezáltal a világítás vezérlése egyszerűvé válik hangparancsok vagy más okos eszközök segítségével. A könnyen kezelhető vezérlési lehetőségek megkönnyítik a lakberendezők munkáját, és lehetővé teszik a maximális rugalmasságot a különböző tervezési koncepciók megvalósításában.

Kényelem és energiahatékonyság

Az AJAX LightSwitch intelligens kapcsolóval a kényelem és az energiahatékonyság egyesül. A távoli vezérlés lehetősége azt jelenti, hogy akár otthonunktól távolról is ellenőrizhetjük és vezérelhetjük a világítást. Az időzítők és az ütemtervek beállítása pedig ügyfeleid számára további kényelmet és energiamegtakarítást biztosítanak.
AJAX design lakberendezés biztonság megoldások

Világításvezérlés LightSwitch segítségével: Kényelem és biztonság egy érintéssel

Blogcikkünkben bemutatjuk neked, hogy mi az AJAX LightSwitch-ek titka, miért olyan népszerűek a legmodernebb otthonokban, irodákban, műhelyekben.

AJAX LIGHTSWITCH KAPCSOLÓK

Stílus, design és érintésmentes megoldás

LightSwitch nagyméretű, érintésérzékeny panellel rendelkezik, amely érzékeny érintésre vagy érintés nélküli aktiválásra – elég, ha a kezét legalább 15 mm-re közel helyezi a készülékhez, és a lámpa bekapcsol. A lágy LED-es háttérvilágításnak köszönhetően még sötétben is könnyen megtalálható.

Ügyfeleink visszajelzése

AJAX design lakberendezés biztonság megoldások
„Műhelyemben folyamatosan olajosak, koszosak a kollégák keze, az AJAX érintésmentes kapcsolója tökéletes megoldás nekünk, hiszen nem kell hozzáérni, ha le vagy fel akarjuk kapcsolni a világítást.”

AJAX design lakberendezés biztonság megoldások
„Nagyon fárasztó folyamatosan takarítani a gyerekek szobájában a kapcsolót, az AJAX érintésmentes kapcsolójával ez a gond nem gond többé, hiszen a gyerekek könnyedén használják, és nem tapicskolják össze zsíros kis kezeikkel.”

AJAX design lakberendezés biztonság megoldások
„Pest belvárosi lakásunkba modern és érintésmentes kapcsolót kerestem, ami a modern stílusba beillik. Ez a kapcsoló tökéletes megoldásnak bizonyult. Imádjuk!”

A legmodernebb technika és design ötvözete

Kérj ajánlatot, ha te is a legmodernebb, legtrendibb megoldásokat keresed lakásaidba. Az AJAX a kulcs számodra is

Az AJAX LightSwitch intelligens, érintésmentes kapcsolók nemcsak praktikus megoldást jelentenek a világítás vezérlésére, hanem egyedülálló élményt is nyújtanak. Az érintésmentes működés és a kényelmes vezérlés lehetővé teszi, hogy ügyfeleid, megrendelőid a kívánt hangulatot és atmoszférát teremthessék meg otthonaikban vagy irodáikban. Ügyfeleid egy olyan érzéssel ajándékozzák meg magukat, amely mindennapjait varázslatossá és kényelmessé teszi.

Válaszd te is az AJAX LightSwitch intelligens érintésmentes kapcsolókat, és hozz létre olyan tereket, amelyek elvarázsolják az abban élőket, lakókat, dolgzókat.

Adjunk egy kis csillogást a mindennapoknak, és tedd az otthonokat és irodákat igazi élménnyé az AJAX LightSwitch segítségével.

Kérdésed van, szeretnél egyedi ajánlatot kérni? Írj nekünk, garantáljuk, hogy 24 órán belül jelentkezünk!