img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

AJAX biztonságtechnikai megoldások

Amikor a biztonság művészet

A Proguard Europe Kft. által forgalmazott AJAX biztonságtechnikai és okosotthon megoldásaival lakberendezőként új lehetőségek nyílnak meg előtted. Ezek után már nem csak otthonokat fogsz tervezni, hanem komplex megoldást is adsz ügyfeleidnek, hogy nekik később ne kelljen a biztonságukkal külön foglalkozniuk. 

Az AJAX Systems megoldásai nem csak a legújabb technológiájú biztonsági megoldásokat adják, de okosotthon megoldásaik új távlatokat nyújtanak a lakberendezésben is. Az intelligens, érintésmentes kapcsolók új távlatokat nyitnak, a beltéri riasztók pedig feltűnésmentesen őrködnek egész nap.

Nézd meg kínálatunkat, és kérj tőlünk egy ingyenes konzultációt, hogy megtaláljuk a megfelelő megoldást, eszközt az általad tervezett otthonba, irodába.

STÍLUSOSSÁG
KÉNYELEM
KÖNNYŰ BEÉPÍTHETŐSÉG
AZONNALI MEGOLDÁS

Tervezz a lakásba már biztonságot is, növeld szolgáltatásod értékét biztonságtechnikai és okosotthon megoldásokkal!

Fedezd fel az AJAX okos biztonságtechnikai megoldásait!

Az AJAX innovatív és stílusos biztonságtechnikai és okosotthon megoldásokat kínál.

A Proguard Shop ajánlatában megtalálhatók a legmodernebb AJAX riasztórendszerek, melyek nemcsak hatékonyan védelmezik az ingatlanokat, de egyedi designjukkal is harmonizálnak bármely lakberendezési stílussal.

Miért érdemes választani az AJAX biztonságtechnikai megoldásait?

Miért válassz AJAX riasztórendszereket a tervezett lakásokhoz?

Stílus és Elegancia: Az AJAX riasztók modern és esztétikus megjelenésükkel tökéletesen illeszkednek bármilyen belső térbe. Így a tervezett lakásodat nem csak funkcionális, hanem divatos és exkluzív is lesz.

Kiemelkedő Biztonság: Az AJAX riasztók a legújabb technológiával vannak ellátva, így megbízható védelmet nyújtanak a lakók és a megrendelőid számára. A precíz mozgásérzékelők és érzékeny ajtó-ablak szenzorok hatékonyan figyelik az ingatlan környezetét, és azonnal riasztást adnak esetleges veszélyhelyzetekben.

Érték és Szolgáltatás Növelés: Az AJAX riasztórendszerek beépítése lehetővé teszi, hogy az általad tervezett lakásokba innovatív biztonsági megoldásokat is kínálj. Ezzel egy új szintre emelheted a szolgáltatásaidat és az ügyfeleid elégedettségét.

Rugalmas Telepítés: Az AJAX rendszerek telepítése egyszerű és hosszú távon is megbízhatóan működnek. Nem kell aggódnod a bekötések és a karbantartás miatt, így több időd marad az igazi tervezésre.

Egyedülálló Intelligens Kapcsolatok: Az AJAX kínálatában található intelligens kapcsolók és okos termékek lehetőséget kínálnak arra, hogy az otthonokat még kényelmesebbé és hatékonyabbá tedd. A modern technológia segítségével az ügyfeleid egyre szebb és okosabb otthonokban élhetnek.

Megoldásainkkal nem csupán otthonokat alkothatsz, hanem élményt is nyújthatsz megrendelőidnek. Az AJAX riasztórendszerekkel most ehhez a biztonságot és a védelmet is hozzáadhatod.

Kérj tőlünk személyre szabott ajánlatot

Amennyiben szeretnéd, hogy az általad tervezett otthon, iroda a legújabb biztonságtechnikai rendszerekkel legyen felszerelve, amelyek ráadásul illenek a designba, akkor keress minket, szívesen adunk javaslatot, és átnézzük veled a terveid.

Legújabb technológia és design ötvözete

Tökéletes design

5 év garancia a nálunk vásárolt biztonságtechnikai eszközökre.

Szakértő csapat

Több mint 10 éves szakmai tapasztalattal megteláljuk számodra a legjobb megoldást. Írj nekünk, kérj ingyenes konzultációt.

Érintésmentes kapcsolók

A legújabb technológia és design találkozása

„Megrendelőim gyakran kérnek tőlem tanácsot azzal kapcsolatban, hogy milyen biztonsági kamerarendszert ajánlok. A Proguard Europe Kft. által forgalmazott AJAX termékek tökéletesen beváltak, és még az általam tervezett design-ba is tökéletesen beleillenek.”

Mónika, lakberendező

Az otthon, az iroda biztonsága

Designos és kifinomult

Az AJAX biztonságtechnikai eszközeinek telepítése során nem kell újratervezni semmit. Egyszerűen és gyorsan be lehet mindent telepíteni úgy, hogy nem kell áttervezned az elfogadott lakás belsőt. Sőt, több éves tapasztalattal rendelkező kollégáink abszolút figyelembe veszik kéréseidet, és oda rakják a kamerát vagy a kapcsolót, ahova pontosan odaillik.

Magunk után mindig kitakarítunk, és nem hagyunk még nyomot sem!

Kérj tőlünk ingyenes konzultációt, és nézzük át együtt terveid.

Okosotthon megoldások

Érintésmentes kapcsolók, melyek tökéletes megoldások gardróbba, konyhába vagy akár a műhelybe is.

Hozzá sem kell az ügyfeleknek érni, és a lámpa le vagy felkapcsol.

intelligens érintés mentes kapcsoló
AJAX design lakberendezés biztonság megoldások
AJAX design lakberendezés biztonság megoldások
AJAX design lakberendezés biztonság megoldások
Keress minket

Ha lakberendezőként szolgáltatásod értékét növelnéd!

ProGuard Europe Kft. bemutatóterem

2330 Dunaharaszti Fő út 104.

Kérj időpontot, vagy gyere el bemutatótermünkbe!