img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=309480762725016&ev=PageView&noscript=1"
+36-30-1832100 info@proguard-europe.com

AUDIT ÉS TANÁCSADÁS

A ProGuard Europe szakértő csapata vállalja objektumok biztonsági átvilágítását, meglévő vagyonvédelmi szolgáltatók ellenőrzését együttműködve a megbízóval és a vagyonvédelmi szolgáltatóval. Az ellenőrzések során szem előtt tartva a konstruktív, építő jellegű észrevételek, javaslatok biztonsági szintet növelő hatását.

A ProGuard Europe egyéb szolgáltatásaira szerződött megrendelői részére ezt a szolgáltatást térítésmentesen biztosítjuk, melyet szerződésben foglaltak szerint folyamatos ellenőrzésekkel és az ellenőrzések során szerzett tapasztalatok alapján rendszeres időközönként írásos elemzésben adjuk át. A tanulmányokban feltárt hiányosságokat, biztonsági kockázatokat, észrevételeket a megrendelőinkkel fenntartott folyamatos konzultációk során átbeszéljük és törekszünk a konstruktív megoldásra.

Üzem- és Iparbiztonsági megfelelés és engedélyek megszerzéséhez szükséges felkészítéssel és tanácsadással állunk rendelkezésére az első pillanattól az engedélyezés befejezéséig. Igény esetén segítségére leszünk a követelmények fizikai megvalósításában is.

Amennyiben termékünk és szolgáltatásunk felkeltette érdeklődését forduljon bizalommal kollégáinkhoz és kérjen egy személyre szabott ajánlatot az alábbi űrlap kitöltésével:

Kérjen ajánlatot vagy küldjön üzenetet részünkre!

Az “elküld” gombra kattintással elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatot!